Mar 25, 2011

Yana dapat Tag !




olla peeps,sehad tak semua? dah lame Yana tak proceed tag and award, sori tak sempat nak proceed..busy ! busy ! HEHE..by da way, hari nie tetibe datang mood rajin nak proceed tag dari cik Lyssa..jom tengok budak comot membebel !



1. Apa benda yang paling penting dalam hidup anda?
**Wah ! of coz lah , my family, my friends and him..him? siapekah? HAHA

tak lupe jugak my fone, lappy,..mati kalao takde semua nieh..hikhikhik

2. Benda terakhir anda beli guna duit anda sendiri?
**Benda terakhir ye?
I think my shoes..whoahh..mahal uhh, terpaksa beli untuk pakai pergi lab walaopun mahal
but..my shoes hilang tadi..sedeyh sangat-sangat nieh
 :'(

3. Dimana tempat perkahwinan anda, dan apa tema perkahwinan anda?

kahwin? WOW ! umor dah 20 tahun nie
agak-agak tak lame dah nak naik pelamin..HAHA..sumpah gatal!
tempat kahwin dekat Malaysia sudeyh, kat hotel ke..in the garden ke..{berangan dahhh}
tema : ntah ler,tak pikir pon lagi..haishh..belajar dulu !

4. Adakah anda sedang bercinta?
**Ngee~ rasa-rasa korang ??
cinta tu ape? errr..

5. Berapa lama anda akan mencintai pasangn anda?
InsyaAllah .. Seumur Hidup Yana laa! :) hehe ^_^

6. Novel/buku/majalah yang anda beli?
**Novel : tersangat-sangat banyak, simpan dekat rumah je
**Buku : Buku Rujukan ! HAHA..tebal-tebal gituh ala-ala profesor guna ZzZ
**Majalah : Remaja dan Yezz ! fanatic with these two magazines :D

7. Antara mak dan ayah, mana anda lebih mesra?
**Sudah semestinye dengan mama Yana

dye lah ibu, dye lah teman terbaik Yana, dye lah pendengar setia problem Yana
"My Mum is my BestFriend!"
sayang mama ketat2 ! :*

8. Namakan orang yang betul betul anda nak jumpa dalam hidup?
nak jumpe Irine Nadia Marcello and her bro, Aizul Marcello

hehe..agak-agak tercapai tak?

9. Adakah anda membasuh baju anda sendri?
eh eh mestilah ! HAHA

sepanjang berada di universiti nieh, baru 1 kali Yana basuh baju guna machine
selame ni berus baju guna tangan je tau..sebab lambat tunggu turn guna machine..TAK SUKE !
manual ! takde auto..kekeekee
kalao balik rumah, errr...adelahh.. HAHA

10. Dimanakah tempat yang anda betul betul nak pergi?
nak sangat-sangat pergi Korea dan Paris

11. Pilih satu, peluk atau cium?
**Tak nak pilih SATU ! 
Nak pilih kedua-duanya! hehe.. bole tak?
Hug You ! Muahh.. Muahh ! 

12. Beritahu 3 bende orang yang tag anda:

tanx Lyssa sebab tag Yana
syukran Lyssa sebab tag Yana
grasias Lyssa sebab tag Yana
HAHA..cukup tak?

13. Lapan lagu yang selalu anda dengar?
**Wahh ! Kenapa mesti kena 8 ? Banyak nyer! :)
nie bukan selalu tapi tiap-tiap hari..HAHA! :)
Aishiteru
Pelengkap Hidupku
All about him
Just The Way You Are
Nothing On You
Hari Bersamanya
Speak Now
Because Of You




DONE !


Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

10 comments:

KyêrulL said...

:D

Syafiq Rosli said...

wah dah tak sabar nk kawen ye..:)

MiSz fiFiEyQa said...

Kite pun t'ingin sgt nk jmpe irine n aizul marcello...d0rg mmg superb kan?hehe

Brother AShraf said...

haha...=D

yqnq ellyana said...

@ kyerull : :DD

yqnq ellyana said...

@ syafiq :haha..mane ade..belajar lah dulu :P

yqnq ellyana said...

@ miss fifieyqa : a'ah..kan besh kalao dapat jumpe diorang :D

yqnq ellyana said...

@ bro :asal gelak?wuwuuuuu T______________T

fahmie firas said...

aiyoooo.. terkejut teman bukak blog ni... comeyyyyy giler... suke pink niey... cute miut....
Salam and hye..
nice blog...
best dapat follow.. keeps moving on sahabat...
Klu free jemput singgah ke blog saya.. thanks..
http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

yqnq ellyana said...

@ fahmie :yayaya..tanx a lot sudi singgah dan folow Yana tau..keep in touch always :D

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)