Nov 19, 2010

PINK tue GewdIX kew?

ellooww..

Pink itu cantik!
Pink itu cun!
Pink itu sweet!
Pink itu stylo!
pink itu cute!

oke??

Wuwuwu..ade sesape nak bangkang tak? or still nak cakap "PINK ITU GEDIK?" Tak baik woo cakap pink itu gewdix..kesean akuw..sedeyh sadis bila mengimbau kenangan lampau..sob sob sob..eheh..sebab?time kat bangku sekolah dulu, kebanyakannya "I HATE PINK COLOUR!" dan termasuklah diri ini..opss lalalalala..hehe..actually akuw bukan mencik sama itu pink tau, just tak brape gemar..betol kew?hurmm..betol kowt..eheh..Tapi sekarang, hambik kau PINK semua..haaa, ni lah padah cakap pink tu untuk pompuan-pompuan gediks jee..Almaklumlah dulu kat skolah semua pompuan, sume berlagak kasar-kasar last-last lepas sekolah awww, nyah nyah sumenye lembut bagai..haha..yang mencik gila sama itu pink dulu, skarang da tangkap cintan cintun muahh muahh sama itu pink..hihik..hambek kau!lalalalalala..teet!!

Okae, nampaknya persepsi masa zaman muda mudi duluw berlainan dengan sekarang..bajet old laa sangat kan..hoho.. Now, pink itulah segala-galanya..Tangkap cintan cintun gila-gila dengan itu pink..Kalau dulu memang tak kan lari dengan kaler biru, sekarang secalit biru pon da susah nak jumpa dalam almari..(yeke?rasew2 nyer lah..hehe)..Kalau dulu sampai dapat gelaran "cik minah Biru", tapi sekarang dah jadi minah pink..Ahhh, manusia memang akan berubah ataupun manusia memang sukakan perubahan dalam dirinya?Lu pikirla sendiri!lalala

Kenape ramai pompuan gila pink sekarang?Aww..nyah nyah..hahaha..sebab??sebab pink tu sangat sweet kan? kan?? kan?? sila angguk tanda setuju*wink wink wink..sebab tu sume gila pink..Bila pakai pink je sure sedap mata memandang, yang tak cantik bila pakai pink tewos meletop and bayangkanlah kalau si cantik pakai pink lagilaa kebabom!boomm bomm..hah!amik ko..bombastic giler uh..sangat gojes okae..Kalau tengok blog blogger pon kebanyakannye layout die sure pink kaler..Tak caye?nak tengok contoh?ni kalau sape xkenal die memang sah-sah bukan blogger..hehe..niyh adik aku niyh...haha..betol kew?betol la en..dye muda setaon darie akuw niyhs..jeng jeng jeng~~~~


Sangat cumil and gojes kan die?sweeeeet sangat-sangat!!Tambah-tambah bile die gayakan baju or shawl kaler pink, sape tengok sure cair tangkap leleh..hihik..shukee tengok adik manis ni, suke tengok pompuan-pompuan cantik..but i'm not LESBIAN okae..fullstop..

Alorhh..alorhh..sweetnye irine ni..macam nak cubit-cubit je pipi montel tuu..kan da cakap, pompuan dengan pink sangat sweet!!So sesape nak nampak sweet-sweet tu, bolehla bergaya dengan itu PINK!! *winkwink

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

1 comment:

myravea said...

Salam. Yana, ermm yana copy paste entry ni ke? Just same like mine. Baru tersedar. huuu :')

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)