Nov 22, 2010

eh? new contest for you!

psstt~ psstt~ ade story nih haa..nax taw tak kawan2? nax tak? a-hah! sebok jew nax taw..hakhakhak..eee~cubit kang nanes lak nanti uh..tak pasal2 dok ngadu kat mama..omogosh!! actually skunk aku ngah cuti sem,sebulan lebih lak tuh..memang banyak giler free time..besh3! eheh..okaelah, so nax isi mase lapang uh aku terfikir nax buad satu contest untok kowang2 sume..hik3..kowang sukew tak? of course sukew en bab2 contest then dapat award lak tuh..nih bukan terbitan BERITA HARIAN uh..nih terbitan sendirian berhad okeh? hahaha..jangan salah faham lak..adew aty ek nax memang anugerah lam tv uh? eceh..tak payah..meh join sini..lagi glamour kowt..ahaks! dis award will be announced seperti berikut..*drumm berbunyi

tarikh : 5 December 2010

tempat : blog yqnqellyana

motif : anugerah

amacam?oke tak? haha..oke, untok tajok award nie, aku kasi tajok

jeng

jeng

jeng


AWARD BLOGGER PALING KAPPOWW!!

yaayyyy!! camne? comel tak? ngee~~
award nieh kowang boleyh tag pada 5 owang yang kowang rase layak
dan ade ciri-ciri berikut :

#sangat kepoh#happening#frenly
#anda rasa mereka blogger terhebat!

Ha!kalau nak suruh aku buad pilihan,banyak sangat pilihannya.
  • mengapa anda suka berblogging?
  • perasaan anda setiap kali menerima award?
  • adakah anda memang seorang yang kepoh+happening+blogger hebat?mengapa?
  • 7 ciri2 pada diri anda
  • blog adore?
  • apa pendapat anda tentang blog yqnq ellyana?
Wah!bnyak tak?banyak tak?soalan nya?kalau banyak cakap,nanti aku tambah lagi banya,padan muka korang kene jawab.Haha.Yes!Yess!

Okeh!! sumtinx to do,masa untuk uji korang.Best!Best!Contest yang aku maksudkan adalah CONTEST BLOGGER DOLL!okay,machaaamm ni caranya kalau nak join yek?kakak?adik??opah dan lainlain.hee~~



  • Amik lah gambar korang dengan anak patung korang yang comel lagi cute tuh!tak kesah lah anak patung teddybear ke,pooh ke,mashimaro ke,garfield ke,snoppy ke,,ah wateva lah..penat aku nak list banyak2..hoho..also bersama ikut suke hati korang (cam ngan parent,besties,gf/bf pon boleh..haha)..Tidak kira lah gambar tu diambil di kedai anak patung atau apa?yang penting ada anak patung dalam gambar yang ingin dipertandingkan.




  • Korang boleh edit gambar tu ikut suke hati korang yang penting hasilnya korang puas hati.




  • Gambar hendaklah HAKMILIK korang sendiri,bukan dari google atau laman web lain yang berkenaan.COPY PASTE adalah dilarang!




  • Sambung ayat ni dengan tidak melebihi 30 patah perkataan.Saya memilih doll yang comel kiut miut ini kerana.........




  • Tarikh tutup penyertaan adalah sehingga 1 DECEMBER 2010,jadi ada masa lama lagi,korang boleh pikir dan usaha mencari idea untuk ambil gambar bersama anak patung korang yang comel uh.ngaa~





  • contest niyh akan dinilai berdasarkan

    * kecomelan picture anda
    *slogan yang diberikan



    a-hah!kowang nak adiah yang cammane?cepat2..eceh..cam banyak duet lak nak kasi ek..
    kalao penyertaan ini meriah gitue,aku akan pertimbangkan wokeyh?wink~~ suke suke..kowang jangan lupe tinggalkan link kowang..nanti aku nax cek sonang eh cikit..nax tinggalkan kat shoutbox pon boleyh ye yuyunk..hik3..5 owang yang tercalon akan tersenarai lam blog aku..yang selebihnyer akan disiarkan juge,jangan risao oke..basha!!

    p/s:ta paham boleyh tanyer aww..shoutbox maybe ;) tape,dun takot2 dear aku ta mamam owang pon..jangan malu jangan segan ;)

    Suka? LIKE je! :)


    LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

    2 comments:

    fatin hanani said...

    http://atinanani.blogspot.com/2010/11/blog-post.html
    salam fatin join :D

    fatin hanani said...

    salam nak tnya..
    awrd tu kena wat ka??

    Post a Comment

    Terima kaseh drops komen
    Esok-esok drops komen lagi oke ! :)