Dec 9, 2011

Rasa Nak Sorok Muke Bawah Bantal Lelame Jeee




Assalamualaikum peeps
Saat entry ditaip : Jam 1.43 a.m,atas katil,dalam gelap gelita sebab tutop lampu,tepi notes yang tak dibaca -.-


Hawyeahh,demam ape nak taip entry pagi-pagi ni kan,maklumlah sedikit mood sedang bahagia plus malu hingga nak sorok muke bawah bantal..nak dijadikan alkisah camni hawyeahh


Jam 8.30 p.m
Event :Keluar makan dengan cik syg 


Mood :sesangat happy sebab dah lama tak spend mase bersama,sedihnyer -.-" oke sedih tolak tepi kejap sebab mood sedang happy..hihihii.


*********************************************************************************


Jam 9.45 p.m
Event :Naik kereta menuju pulang dgn segera sebab nak study *kononnya


Mood :agak sedih sebab kejap je keluar,ngengade leteww -__-" dan kian dekat masuk pintu gerbang UMP Terchenta,hawyeahh..tetibe kan..haaaa...ayokkkk tak tahuu


Ditahan pak guard ensem 76.8945398% laa kot 


Pak Guard :Berdua je ke?


Kami :Iye2,berdua je..sambil senyum kambing


Pak Guard :Ni pelajar UMP ke? tunjuk kad matrik jap


Kami :Nah,sambil hulur kad matrik *dalam hati,cisss taknak pecayer lak dye -.-


Pak Guard :Ni couple ke? dah lame ke? 


Kami :Err..haah,memang muka sebal gila jawab..aku tunduk sebab pak guard tu gatal gila mate dye,haha


Pak Guard :Takde rancang nak bertunang ke? Kahwin ke? sambil senyum2 omei


Kami :Aik? ingat nak marah tadi..HAHA..gelak bahak bahak dalam hati ni..erm erm,mesti laa  nak kawen dengan cik syg aku *jawab dalam hati je..cik syg aku gelak-gelak je..ciss,jawab lah nak lainkali! kahkah..gatal wehh


Pak Guard :So bila agak-agak nak bertunang ke kahwen ke nie..


Kami :Apesal guard ni beriya sangat..aku terus senyum,rase macam dah merah padam muke aku..


Pak Guard :So,agak-agak esok boleh tak kite keluar sesame? *Guard tu tanyer aku sambil senyum


Kami :Mati kutu nak jawab,err err...


Pak Guard :Tanyer laa abang awk kat sebelah tu..


Aku :Adeyai..HAHA,boleh je tapi kene laa belanje sy..kui3..besok ke? *semangat tetibe,HAHA


Pak Guard :HAHA,esok boleh yer..


Aku :Err..erm erm..sambil pandang muke cik syg yg dah jeling2 dekat aku..jelesh letewww..huehuehue


Pak Guard :Nanti jangan lupe jemput kawen ye..hehe..oke2 dah,pergi masuk


Kami :Hehe..masheh




HAHA,apo kono eh jang?tak sabar nak tengok sy kawen ke..cis gatai :p Aduh gelak bahak-bahak rasenya..kelakar laa guard ni,sporting habes ! maybe diorang buhsan kot dok jage pintu gerbang tuh..hee..ni buat aku senyum sorang-sorang nieh..


Okelahh,dah boleh tido lena..Levyu :')






Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

11 comments:

Pendamba Mawar said...

mintak kad matrik ingat nk saman

Ik Hanif said...

aku nak keje pakguard kalo dapat usha student harix2...=-='

*komfem kene pecat awlx2

sLpmEpLz™ said...

yeke pak gad ump cenggitu? ringan pulak mulut beliau rini huhu ..

nina athiramisu said...

hiburan utk pak guard..haha

NZ Diaz said...

ke dia tengah perli? :O

PURPLEVIOLET said...

PATUT LA RASA NAK SOROK MUKA BAWAH BANTAL.KALAU AZFA KENE TIME TU,AZFA LARI AWAL2 SEBAB DAH MALU SANGAT!HAHA


sipurpleviolet.blogspot.com

suecomey..: said...

huhu..cpt2 laa kawen:)

http://suecomey.blogspot.com

sekolah4u said...

romantiknyaa..huhu

Ana Farhana said...

hahaha'tak lehhh blahhh pak guard nyerrr.. hehhh

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

Eyra said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)