Dec 10, 2011

Isu Hangat Masa Kini





Assalamualaikum semua #sambil angkat tangan


Kali ni rasa terpanggil untuk buat sedikit entry ringkas,padat serta bermutu tinggi..hihihi,ape aku merepek nieh -.-" okelah,sejak seminggu dalam pemerhatian Yana di facebook kan,banyak kes jenayah siber yang berlaku,kadang-kadang rase takut pulee..dalam hati "haishh,manusia zaman sekarang,ade je yang tak puas hati..T.T " yelahh,hari ni masih bernasib baik,entah esok luse tak tahu lagi camane kan..


Kes ni memang dah kecoh dan rasenya semua tahu lebih-lebih lagi kalangan blogger dan juga facebooker


Isu adik Amira yang dituduh Anti Kpop tahap cipan 99.87364578%..teheee


Kes ni dah jadi kes polis sekarang,ayokkk tak tahu..siape buat tuu pasti takut,HAHA..kalao ade yang tak tahu,sebenarnya adik Amira ni telah difitnah kononnya dye anti Kpop dan buat entry caci maki makian tahap dewa kepada peminat Kpop di blog..oke ayat nak bombastik lebih je..huhu..mase Yana bukak blog tu,dah 1000++ komen dilempar,caci maki apetah lagi..kesian -__-" kepade yang duk buat kerja tak senyonyoh tu,henti-hentikan lah ye..tak baik khianati orang..pesanan dari khidmat masyarakat.

Nak tengok blog tu? sile kelik link bawah ni haa


Isu Nelly The Strange Pelacur Blogger?


Ya Allah,dengar tajuk entry pun dah sedih Yana rase..pelacur wehh,hina ke tak hina bagi korang? ade yang anti blogger bername Nelly lah pulak..ni kes terbaru lah kot..baru jumpe link pagi tadi..bila dah bace blog tu kan,hurm..tetibe rase sayu..sedih..andai kata benda ni terjadi dekat diri kita kan..hatters ade dekat mane-mane je..even kita tak ganggu hidup orang,masih ade yang tak puas hati dengan diri kita..ni nak join jenayah siber jugak ke ape..entah sape laa yang bukak blog tuh.. -__-" to Nelly,harap awk sabar banyak-banyak oke 


Nak bace jugak? kelik link bawah ni haa


Rantai burung hantu HARAM


Isu ni baru lagi hangat di pasaran,HOHO..nampak rantai burung hantu lawa je kan..niat dihati pun nak beli jugak satu tapi tu laaa..macam dah tak jadi je..huk -.-" asal nampak lawa,ramai je nak beli..termasuklah diri yang menaip ni..tapi kan...cuba korang bace dekat bawah ni kejap..kejap je




So,ape komen korang tentang 3 isu howt sentap nieh?


Komen Komen Komen cepat...






Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

14 comments:

♥ MS ♥ said...

YG PALING KESAH pasal rantai burung hantu :| nasib tak beli lagi. hikssssssss

wanda said...

elvy lahh yg hott..kesian dia..

aelly said...

rantai butung hantu tu dh tahu lama dh , my mum bagi tau mse i nk beli dedulu .. so tk jadi beli lah .

Qil_H0shi said...

pasl nelly tuh bru tah.,kesian dye.,

Aesya Zealous said...

kesian nelly. sape tah yg jahat tu.dengki betul

sabella mohamad said...

yang burung hantu tu , bella baru baca tadi . hmm baru ingat nak beli . nasib baik tak beli lagi !

CiKsasaFynA said...

thanks yeww info nii

NZ Diaz said...

pasal anti kpop tu, aku tak rasa terancam pun dengan post tu. tak kesah la tu fitnah ke bukan, yang aku malu, ada orang Melayu komen macam yang kena kutuk tu nabi dia.

D'ya Marshmello said...

tiga2 mndapat perhatian! lagi2 isu k-pop hater tuhh.dah semakin heboh n mjadi kes polis..ish2..mcm2 leh jadi skrg.. x)

LATEST ENTRY : Meet Lisa Surihani (Ombak Rindu) at TGV Wangsa Walk

che sakinah said...

hmm, apabila kanak-kanak yg mendominasi dunia blog. . . =,

ayUnaa yIe said...

kesian nelly . :(

ZURAINI said...

eh x pnah plak tau ranai burung hantu tu haram.. mcm2 btol lah.

Nur Haslinda said...

pasal kes nelly tu baru tau. kesian nya nelly tu T_T tp yg anti-kpop tu, betulke dy kne hack? haritu bukak je blog dy, tgk komen semua menakotkan. siannya

Cik Sibuk said...

saya baru tau ada isu ni..
nampak sangat ddk lam gua..heheee

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)