Dec 8, 2011

New Fashion with Glitter Scarf




Hye readers !


Zaman dah maju,makin hari makin banyak fashion ade kat atas dunia nie..tak kurang jugak fashion bertudung kan..lawa-lawa semua,tapi make sure pakai tudung bukan untuk menunjuk-nunjuk konon aku paling lawa ke hape..pakai lah hijab untuk tutup awak-awak punya urat saraf..hee aurat lah..ewahh dakwah kejap -__-"


Entry kali ni Yana nak share scarft yang glitter punya..pernah tengok? pernah nampak dekat mana-mana blogshop jual tak? hihi..kalao tak ayuh gigih usha scarft ni haa..lawa..bling bling gitu..kalao jalan dari jauh,nampak korang punya scarft je..HAHA,oke merepek -.-








Cantik tak Yana jadi model dekat atas tuh? hihihii,perasan gilaa

Mana nak dapatkan scarft glitter omei macam dekat atas tuh? korang boleh laa melawat dengan berbekalkan duit banyak-banyak dengan owner blogshop ini


AVAILABLE

Colour : Gold, Red, Pink n more more
Material : Plain American Moon Light
Price : 1pcs RM30, 3pcs n above RM28 each

p/s : kelik ALBUM utk lebih teruja

Berminat? cepat cepat kelik link kat atas tu yer..warna korang boleh request sesedap suke hati..jangan request dengan Yana lak,Yana tak jual..Yana jual VCO jep..hihi..okelah selamat bershopping sakan ehh




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

7 comments:

Hilmi Razali said...

untuk lelaki xde? hahahaha

alyah iljimae said...

@_@
wah , cantiknya ...

sarah mohamad said...

Baru first time tengok gliiternya macma ni.Eh ni scarf ke inner ke tudung ekspress?

k.h.a.l.i.l.a said...

ohhh... yang ni. dah lama usha. tp mahal la. huhu ^_^

Nabila Medan said...

cantek la.mesti mahal +_+

Saddila said...

lawa gila kak . nak beli la . hihi :)

myra abdullah said...

wah..chantek giler ^-^

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)