Dec 16, 2011

"SEGMEN | Saya , Blog Pelajar IPTA 2011"







Nyatakan mengapa korang ambik jurusan tuh ? Rasa menyesal tak ?

Oke,ade sape-sape tahu Yana study dekat mane sekarang? eheh,yeahh Yana study dekat UMP/Universiti Malaysia Pahang..dan semester 3,tahun 2..dan dan dan ambil kos Biotechnology Industry..anyone FIST here? Rase menyesal? of course nope ! bertuah lagi adelaaa,sebab dekat matrikulasi dulu Yana dah amik aliran Sains Hayat,so senang laa sikit bagi Yana nak study bab-bab Bio nieh..sampai berbiol my kepale hotak howkehh..HAHA

Beri sedikit nasihat buat mereka yang nak masuk U :) 

Nasihat? ehem ehem,to adik-adik yang bakal masuk U or berangan-angan nak masuk U suatu hari nanti,belajar bersungguh-sungguh..jangan malas-malas macam kakak mu ini..wahahhaa..boleh diterima tak Lyssa? :P












Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

11 comments:

zaty said...

singgah dri segmen lyssa!
wahhh samala dgn cousin sy.dia amik biotech dkt UMP.dh kerja pn skrg.. :)

jom singgah
http://hisomi.blogspot.com/

laskar pelangi said...

pewitttt!;) ump bila start final?

Fendy said...

singgah dari segmen yang sama

salam perkenalan dan semoga berjaya
dalam bidang masing2....

http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

suryadisikeris@gmail.com said...

assalamu alaikum......tahniah dapat sekolah tinggi.....tolong kongsi ilmu boleh?????

ratu zuleyqha said...

salam kenal, eqha dari segmen yang sama.. selamat maju jaya dalam apa jua bidang yg diceburi, klik iklan kamo dear (:

HardiskHifni said...

jenguk jenguk dari blog lyssa :)

sudah follow, check out mine kalau tak keberatan ye..~

http://anotherguyscribbling.blogspot.com/

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena nak ucapkan selamat maju jaya .. =)

Dah klik advertlets kakak ..

Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

(Klik iklan churp2 & nuffnang Niena ye)

Jom daftar churpchurp d'blog Niena .. Dengan 1 klik , sudah dapat 20sen .. Churp2 lebih laju daripada nuffnang .. =)

Irna said...

salam perkenalan.. singgah dari segmen yg sma :)

Cik Eykaa said...

singgh dr blog yg same :) gudluck for ur future :)

meera kamil's said...

salam kenalan, da follow. follow balik eh.
masyeh. gud lark :)

http://onlyshygurlz.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

Syazwani Mazlan said...

good luck dlm stdy ye....dtg dr segmen yg sme..:)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)