Dec 22, 2011

3rd Giveaway by Yana DITUTUP KEMAS2



Salam peeps !
Maaf ni simple entry sahaja and maaf sesangat Yana sangat-sangat busy sejak akhir-akhir ni okeh..maklumlah dah hujung semester ni,asemen menimbun,presentation,and blablablaaaa..blog memang dah lame tak bukak -.-

Just Wanna Inform !


3RD GIVEAWAY BY YANA DIKUNCI DENGAN MANGGA KETAT2 OKE
SEBARANG PENYERTAAN TAKKAN DITERIMA LAGI..EWAAHH

Nanti Yana keluarkan senarai peserta tau,harap sabar..hihihiihi *senyum kambeng

Babai !

Need to study :
esok 2 test menanti
asemen 2 lagi otw buat
pikir-pikir nak balik ke tak next week sebab de study week
oke merapu
babai






Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

5 comments:

irdinasyazwani said...

hai sis . url ini telah ditukar
http://nurirdinasyazwani.blogspot.com/2011/12/3rd-giveaway-by-yana.html

kepada ini ~

http://fraiseschocolat.blogspot.com/2011/12/3rd-giveaway-by-yana.html

thanks ya :)

Faqihah Husni said...

Hahahaha. Good luck for test

zeybubumoshiiyui said...

yeah . apa2 pun goodluck ya kak (:

Chocolate said...

akk ditag!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/12/end-year-mega-giveaway-2011-by-cahaya.html

Raja Nada Syafiqah Raja Aznoor said...

hey kak ^^, URL saya dah ditukar from
http://akumemangsenget.blogspot.com/2011/12/first-giveaway-by-puteri-mahat-and-lina.html

to

http://nadasyaf.blogspot.com/2011/12/first-giveaway-by-puteri-mahat-and-lina.html

sorry menyusahkan :/

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)