Dec 30, 2011

Kangkang? Ehem Ehem



#Edisi Kering Gusi


Assalamualaikum semua {angkat tangan,haipaive}...
Makin dekat nak exam makin sakit kepale hotak nie..nak hafal itu ini {kalah bebudak medik..hehe}..LOL


Kangkang? ape yang korang fikir bila muncul perkataan ni? dah tahu dah..{jangan nak blue sangat laaa,huk}..ke nasi kangkang? geli pulak bila dengar,ceittt -__-" Untuk entry kali ni,Yana nak share satu celita celitu,yang penting otak dah tak sarat lepas gelakkan kebende nieh {maaf,BM saya agak broken sebab pening lalat..errrr.} layan jelah ehh



{kene letak gambar lelaki kangkang,sebab bahaya kalao letak gambar gegerl kangkang}


Alkisah bermulaaa....{setting lampu kejap}


Dua pelajar Kolej Perubatan bersiar siar kat bandar. Mereka terserempak dengan seorang tua jalan terkangkang-kangkang.

Pelajar A kata "Orang tua tu tentu mengidap Sindrom Petry" Pelajar B pulak kata " Tak lah, dia mengidap Sindrom Zovitzki" Mereka hampir bergaduh pasal hal ni. Akhirnya pelajar A kata "Apa kata kita tanya je orang tua tu?" Pelajar B pun setuju. Mereka pun menghampiri orang tua itu.

Pelajar A: Kami tengok pak cik jalan terkangkang, boleh kami tahu pak cik mengidap penyakit apa?

Orang Tua: Kamu fikir aku ada penyakit apa?

Pelajar A: Saya fikir pak cik mengidap sindrom petry.

Orang Tua: Emm... bukan.

Pelajar B: Kalau macam tu, pak cik mesti mengidap sindrom Zovitzki.

Orang Tua: ...pun bukan.

Pelajar A: Habis tu?

Orang Tua: Emm, sebenarnya aku nak kentut tadi... tapi terberak pulak dalam seluar... sebab tu la aku jalan terkangkang...



As the conclusion,pakailah pampers -__-
Ape aku merepek nieh..dah dah okebai {lambai tangan}
p/s : sambung study





Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

5 comments:

nurul diana said...

hahaha teruk pnye pakcik

husnazahidi said...

ahaha..slah pkir sudahh..

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

err.. zzzz...

Miss Niesa said...

haha ~ ketawa guling2 >_<

Zylee Rahman said...

Kalau dah tua memang akan jadi macam tu. Haha kelakarnya kak yana. Asyik gelak je.

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)