Dec 29, 2011

Something Sweet for those who are Sweet




Hello sweet ! dah lame tak menaip entry panjang berjela-jela..sangat-sangat rendu {mmuahh kenyit mata sekali}..semua sihat? mane-mane students universiti mesti dah perah otak tahap maksima kan,yelahh Final exam just around the corner..kepade adik-adik pula,tinggal seminggu je lagi nak bermaharajalela dekat rumah..sekolah dah nak bermula..heuwehuuu -__-" suke leteewww~


Bagi peminat something yang sweet macam Yana,opss hehe {perasan pulak}, mata korang mesti terjojol tengok bende-bende yang bakal Yana tunjuk ni..tapi kan..diberi keutamaan untuk shopaholic laaa..kena sediakan fulush banyak-banyak


Kenal kak Arni Yusnita yang omei domei ni tak?

Photobucket

Kak Arni Yusnita ni ade blogshop yang sweet dan omei-omei tahu..so sesape nak cuci mata kejap jom la singgah ke 


Photobucket  Photobucket

Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket

Photobucket  Photobucket


Photobucket Photobucket

Omei kan dress,beg anything dekat atas tu? so lepas ni jangan lambat-lambat untuk grab ye..nak lebih teruja korang boleh terus tekan link SWEET LIKE MARSHMALLOW ye..sape cepat dye dapat ! wehuuu


Yana ade jual lens dari Korea,lepas ni Yana update tau..murah-murah maaa
Tunguuuu




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

9 comments:

nasha sanza said...

memang cun lah! nak terjah!thanks yana!

[fArAh aLiAs] said...

omey gilak baju-baju dia!!!!!!!!!!

NorHalizah said...

polka dot!! cutee~

nick dot anis said...

yes dear omei2 giler!! jap i terjah haha

laskar pelangi said...

kak arni mmg comel =)

EnciK AxixOu said...

perh..comel beno...belikn untk adk ok gk 2..hhaa

aimie amalina said...

kenapa la beg coklat tu comeeeeii :))

starzieti said...

comel comel ! :D

AININ SURAYA said...

terus laju tekan belog kak arni neh . huhu

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)