Dec 21, 2011

THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY



Assalamualaikum semua



Nak menang hadiah best seperti kat bawah? Jom ramai-ramai join okeh


GRAND PRIZE - 1 Photobook Percuma 11 x 8.5 Potrait Hardcover 40pages worth RM230. (Anda poskan kepada saya gambar-gambar anda untuk dibuat photobook dan setelah siap, saya poskan photobook kepada anda)


Ke 2 

RM50 cash dan Free 2 keping gambar 12 R (anda emailkan gambar anda pada saya, saya edit dan print kan size 12R dan pos ke rumah anda)

Ke 3

Free 2 keping gambar 12 R (anda emailkan gambar anda pada saya, saya edit dan print kan size 12R dan pos ke rumah anda)

Ke 4 dan Ke 5

Free 2 keping gambar 8 R  (anda emailkan gambar anda pada saya, saya edit dan  print kan size 8R dan pos ke rumah anda) 


Lets Join :)




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

6 comments:

Ms.Siti said...

macam best je. good luck

tintahati said...

mcm mana nak join ni??

Puteri Zaimy said...

Kak, mcm mana nk join contest ni? Nk join jugak :)

myra abdullah said...

cmner nk join?
xcited ini..huuu

yangyuyu said...

tq for joining ye dik n good luck:)

Qaseh AMaya said...

salam...camnew nk join nihh??

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)