Dec 1, 2011

Hati Berbunga Sakura




Assalamualaikum peeps #nada teruja sambil angkat tangan




Kemana Yana menghilangkan diri sejak dua menjak ni? ade sorang adik blogger yang tanya Yana di facebook hari tu,terharu sambil kesat air mate sebab ade lagi insan yang ambik tahu entah update entah tidak belog yang dah lame bersarang ni..ade je disini,..punca tak update? OKEMALAS -.-" senang je kan ayat dye..HAHA..followers lari jauh-jauh baru tahu..


Sebenarnye diri ni ade je di facebook juga di twitter,hihihi.mengade-ngade je taknak update belog..entah angin ribut mana datang kali ni kan,tetibe hati rasa nak godek-godek shoutbox semalam..kot-kot ade putera raja datang tinggal pesan nak melamar Yana ke ape ke kan..OKEPERASAN -.-" lepas tu memang bibir terus senyum panjang hingga ke telinga lah kan..dua-dua telinga..sebab ade orang inform Yana bende spesel lagi buat tak tido malam ni haa..




Nampak tak? kalao tak nampak sile pinjam mate labah-labah tau..yeahh untuk kesekian kalinya menang lagi contest..hihihi..tak sangka jugak kan,terus ke blog owner contest tu nak tengok contest apelaa yang diri ni menang kan..OKELUPE sebab banyak sangat contest Yana join..at last,tahu Yana menang contest GAMBAR COOL..ouh,do you cool enough? T.T Alhamdulillah rezeki kot..dapat tempat pertama,menang RM100..ehem ehem,gedebuk duit masuk kedalam bank kan? senyum lagi sebab fikir nak shopping dengan duit tu..bhahaha GELAK BESAR..ish saye harus SAVING! guna bila perlu sahaja..no shopping no movies..AYATPOYO -__- 


Thanks a lot yaa dekat owner contest yang sweet tu sebab pilih kite jadi pemenang..terharu sangat-sangat..lastly sebagai hadiah tak seberapa,kite promote belog dye dekat sini..sile kelik laju-laju untuk ke blog awek cun nih tau


KELIK


Like je kalao suke kite..eh eh suke story kite :')

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

6 comments:

farah@engoys said...

nice blog... i've follow your blog... feel free to follo my blog too ya... :)

nurpiska said...

tahniah yana:)

CIK MAY said...

tahniah2..em.ni mcm wajah baru je blog yana ni.;)

Zylee Rahman said...

Kak Yana memang layak untuk menang. Muka comel tuh. Wehehehe.

starzieti said...

tahniah yana ! :D

Sunah Sakura said...

saya datang sini sebab tengok tajuk ada bunga sakura...lalala~

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)