Oct 23, 2011

Lets Shopping : Uniquestyle Muslimah





Haiyaa semua :')


Malam yang indah untuk update blog tatkala rumah sedang riuh rendah bak stadium bola,fuhh nampaknye semua orang dalam rumah ni bersengkang mata depan tv sebab nak tengok perlawanan bola..tapi Yana? malas la nak layan..except semalam,Terengganu menang worrr!!! gelak bangga :'D harharhar


Siape minat shopping? mesti 99.99999% para lelaki menuding jari kearah perempuan kan kalao bab-bab shopping nieh..ehehee..terima kasih! memang diakui sangat-sangat..so kali ni Yana nak share satu online shop yang ade jual tudung-tudung yang lawa,pakaian muslimah dengan harga berpatutan lah kirenyer..selain tu,online shop ni jugak bermurah hati sesangat sebab sudi menaja hadiah untuk contest Yana yang lepas..so siape yang bertuah bakal dapat hadiah tu? tunggu yer..hehe,kena kasi seperais sikit..


Ni adelah contoh-contoh shawls serta pakaian muslimah yang dijual di Uniquestyle Muslimah..


Jangan segan silu untuk tengok dan raba-raba duit dalam purse kot-kot berkenan kat hati..Yana tak bertanggungjawab..eheheheh :D



 

Hoodie yang cantik..siape yang berani menggayakan fesyen tudung dengan hoodie hijab memang tabik springg laa!! HAHA,boleh try banyak fesyen dengan 1 shawl

 

Ni pashmina..sangat lawa sebab kaler biru..wuwuuu..minat tak? 

 

New fashion..berbalik kepade tudung bawal..tapi bukan pakai cam segi tiga tu,pakai style lain..ala-ala shawl panjang..mesti pernah tengok kan orang pakai sekarang? hikhik..lawa jugak.

 

Ni seluar Baggy Etnic Ala Pallazo Style..lawa tak? huhu..dekat bahagian pinggang ade corak cantek..seluar ni sesuai pakai biase-biase ataupon nak tight in..mane-mane jelah yang korang suke..lagi best kain ni dari jenis cotton yer


Simple Pallazo..stripe black and white


 Maxi Skirt Crumple..sangat omei and padan dengan banyak baju


New product..long cardigan with hoodie hijab..freesize..biasenya ade jual long cardigan dan hoodie hijab asing kan? tapi kali ni disekalikan terus..hehe..jimat duit tak perlu beli 2 3 kali..betol tak? errr -___-"


Nak tengok pelbagai lagi produk dari Uniquestyle Muslimah..korang boleh terjah sendiri page diorang di SINI..banyak pakaian yang ohsem dan sesuai untuk muslimah..grab it now yaa !






Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

16 comments:

aimie amalina said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaa
indah2 sumenye ye =]

✿ Cik Nisa ✿ said...

cantikkk2 .

Only Mila said...

Cantik2... =)

shahdiana said...

cantik nya...

ZURAINI said...

cantek cantekk.. tp minat dgn kemeje jeans tu. hee.. Out of list la plak (--')

ctzainal said...

semua chantik2 :)

nurkaloi said...

perghh ni sokong terengganu ker
heheh n9 final jmpe terengganu

✿ nurulfatin ✿ said...

stail tudung bwl tu nama stail dian pelangi kan?

:)

yqnq ellyana said...

@ aimie :jemput2 lah beli

yqnq ellyana said...

@ nisa :sile lah beli

yqnq ellyana said...

@ mila :ade duit,moh ler beli

yqnq ellyana said...

@ shahdiana :haah,beli la kalao berkenan..

yqnq ellyana said...

@ zuraini :ahaha,try tyer owner kot2 boleh beli :P

yqnq ellyana said...

@ ctzainal :jemput beli

yqnq ellyana said...

@ nurkaloi :mesti ah sokong ganu..sy kan org ganu..hehe

yqnq ellyana said...

@ nurulfatin :haah dear

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)