Feb 27, 2011

Bila Otak Tak Centre?, Jom Guna YOGURT dan Buang Produk Lain!

Yaay! tak tahu kenapa hari ni terasa happy sangat,well otak kalau kurang centre memang macam tuh..HAHA okay okay,calm down beb,kita mesty bawa bertenang bila kita happy nanti lain pulak yang jadi,kan?! kan?! kang silap ari bulan ada yang jadi hulk kang..{Hijau gituh,okokok, >.< } hari nih holiday! so just bangun tido,makan-makan,basuh baju,then amik laptop nak tulis-tulis dalam blog, online and also blogwalking..paling besh biler follower meningkat seramai 40 orang hari nie ! clap ur hand! clap! clap! {tepuk sorang-sorang je..auhh maluuu} selain tue,aku cuma nak say WAH!hari nih aku lah orang paling bertuah,eh kau jeles? HAHA.,memang patut.sebab kau tak happy.Kalau tanya aku lah kan,aku memang suka tengok orang happy,bila dia happy dia tak marah,bila dia tak marah,mesty ada benda happy akan berlaku,aaawwww! suka tak? suka kan?? {apesal aku gedik sangat hari nie..haishh} hee,haa,kalau baca entry kali nih simple je,bole {yeye orr je simple,padahal panjang berjela-jela jugak..aisehh} cuma nak cakap ada video besh and terbaek dari ladang yang akan aku share dengan korang semua..video ape? TeeeT !!
{kasi suspen cket}..
SAPE NAK CANTIK DAN RAMBUT PANJANG
SILE ANGKAT KAKI !
besh kan kalao muke kite bersih comel licin je,ala-ala Hanis Zalikha gitu..eh yeke? HAHA..kalao naek satu pimple kat muke,mule lah resah tak tido 40 hari 40 malam,sebok nak tenyeh muke dengan pelbagai produk lah kononnyer..naek tensyen kadang-kadang tu..eheh..nie semua kerja perempuan lah..lelaki maybe heppy go lucky kowt naek pimple..kahkahkah..dah-dah tamao tensyen mensyen lagi,tak jadi awet muda kan nanti..{eh betol ke fakta aku keluarkan nie? hentam kromo je kowt} kali nie,aku nak share cammane korean gurl dapat muke cantek cun gitu,JUST! guna Yogurt je tawu..haa,jangan pikir nak makan je..sekali sekale ape salahnye kite buat mask en..kate nak cantek..jom tengok! {Model dalam Video nie adelah Yana,sile angguk kepale tande percaya! HAHA }

            


SUKE STRAWBERRY ? JOM COMEL COMEL BERSAME STRAWBERRY
>Home made STRAWBERRY YOGURT mask tutorial<

Haa..amacam? okae tak? Korang nak kan kulit  macam orang korea? Licin je? Bersih je? Lawa je?Apa kata korang try konfem aci belakang rumah korang pun suka tengok hari-hari..HAHA!Ni tengah holiday mestilah nak lawa-lawa.Mestilah nak vogue-vogue.. Betol tak? lagipon,nak buat bukannye  lama sangat.,cuma perlu tenyeh-tenyeh saje dekat muka korang tue..Tempek-tempek macam hantu cina.HAHA!Okey? Kalao buat malam-malam before tido lagi besh..mau terkejot beruk semua orang..engatkan pocong hantu cina ape..kekekeke..SELAMAT MENCUBE !!

p/s : Lepas tenyeh muke kuat-kuat,sile cek muke masing-masing,takot-takot muke kite tetibe serupe..sape tawu..ahah!

:: Tak sabar nak mulekan operasi penenyehan muke dekat rumah bile cuti midsem nanti ::


Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

13 comments:

hakeem kira said...

ek ? baik aku mkn yogurt tu .
sapa dlm video tu yuri ke ? haaha

akuwanblur said...

patut la pemilik blog nie comel... huhjuhu..

yqnq ellyana said...

@ hakeem :huhu..separuh makan separuh lagi tempek lah muke..hikhikhik..kan dah cakap,yana model dlm video tuh...haishh :P

yqnq ellyana said...

@ wanblur :hehe,tanx.. :D

yqnq ellyana said...

@ wanblur :hehe,tanx.. :D

zaty faisol said...

yeahhh. itu cara paling mudah dan mnjimatkan kos. haha.
selalu jugak buat cam nie. ;)

saouri said...

adeh....yogurt tu buat makan...cayang lar nak tenyeh kat muka...tlg bg free 1! hehehe

yqnq ellyana said...

@ zaty :wahh,zaty selalu buat ye?patot lah dye comel :')

yqnq ellyana said...

@ saori :makan pon boleh,tapi simpan lah separuh untuk tenyeh..hehehe

hakeem kira said...

yana ? -.- haha ok . aku pecaya :P

yqnq ellyana said...

@ hakeem :HAHA..tawu pon :P

Mawar Merah said...

Selain sapu kt muka, yogurt pun blh dijdkan hair moisturiser tau. Cuba la..

yqnq ellyana said...

@ mawar merah :tanx for da info :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)