Feb 2, 2011

Bila Lesbian suke AlyaeyanaQaisara dan 4th Besday Akid Zakwan.

olla peeps,sehad tak semua? wahh..first time nax tulis entry di bulan Februari nieh..hoho..okae tak? okae tak? agak-agak korang geli tak bace tajuk entry aku kali nie? HAHA..lesbian suke aku? eeuuww..tak cukup boboy dah kew kat dunia nie..arhh..kenape mesti aku? aku geli plus plus plus MALU tawu tak..sob sob..kenape mesti aku tulis hal nie? nak dijadikan story lah en..tadi aku bace paper,as usual..Harian Metro menjadi pilihan utama family aku..hambik kau..tajuk howt kat dada akhbar.." Hamba Pengkid "..aiyoo..dah jadi ibu kepade 3 orang anak dan seorang suami..terbabas jalan pergi ekot pengkid lah pulak..kesian family dye..alasan si dye? "pengkid tu pandai layan and kasi belaian manje setiap hari..tak seperti suami dye"..diorang pon dah hidop macam suami isteri setiap hari..ya Allah,berdosenye ade insan menduakan suami dye..dahlah dengan pengkid lak tue..tak cukop akal ke ape..macam-macam dunia sekarang nie kan? hopefully kaum wanita merangkap kawan-kawan bloggers yang laen tak terjebak dalam hal-hal cenggitu..mintak dijauhkan..toink! toink! toink! otak aku tetibew teringat hal lesbian suke aku tuh..arrhh..malu malu..*tutop muke ketat-ketat! HAHA..kejadian nie berlaku 2 3 minggu yang lepas time aku dekad universiti lah kan..tengah syok-syok chatting dengan member-member..tetibew timbul sorang gurl nieh taktawu asal-usul dari mane..mintak number fon aku..pelik bin ajaib..takde salam tetibe mintak number fon..aku taknak kasi,,arhh..malas nak layan! *mogok! mogok!..tak cukop mintak nuber fon..haishh,alih-alih pakse suruh aku bukak cam..webbie dengan dye..motif utama? " suke aku? minad aku? nak aku jadi gurlfren dye..ape kes lak nie..yang takleh blah sebab tak tahan tengok aku " mak aih,apehal nie..terketar-ketar aku dibuadnyew tawu..takod sangat-sangat..dye bukak webcam..aku try approve untok tengok dye..kowt-kowt lelaki yang menyamar jadi perempuan..perghh,sumpah perempuan! giler kental minah tuh..gian ke ape..HAHA..buad tambah dose aku jew tawu..hishh..sumpah tak senonoh! actually dye tiap-tiap hari tengok gambar-gambar aku dekat facebook..hambik kau Yana! naseb tak letak gambar 18sx lagi tue..HAHA..sewel betoll..ape lagi..teros tangan bergerak pantas click BLOCK to her..sorry ye,i need a true friend..nope a lesbian..GGRR =.=" hopefully dah tak jumpe lagi manusia sedemikian..HAHA..gabra tahap cipan dowhh..tak sangka nyahhh,lesbian suke dekat nyahh..HAHA..adehh..

dah,dah! takmao dah story morry pasal lesbian tue..malu nyahh..HAHA..orait,actually hari nie adelah besday adik aku yang bongsu..wahh..dah besar rupenyer adik Akid Zakwan nie..dah masok 4 tahun..patotlah nakal tue makin menjadi-jadi.. >.< penad aku nak jage satu-satunyew adik lelaki aku nieh..*sejak biler aku jage? rasenyer mama aku yang berpenat lelah jage Akid buas nieh..hehe..aku sayang dye sangat-sangat..sebab dye da only boy dalam sibling aku..3 perempuan,1 lelaki..yeayy!! aku kan Kak Long mithali yang selalu kacow adik-adik and selalu kasi sentap kat diorang..HAHA...alaa,alang-alang dudok rumah,jarang-jarang balik nie..ape salahnyew sakat adik sekali dua tiga kala..eheheh.. >DEVIL<
cube tengok muke kitorang,ade iras tak? ade tak? HAHA..*akid buad muke tensen sebab along taknak beli hadiah dekat dye..uwekk.. nak kasi hadiah ape ek? hurm..kasi hadiah kish pipi sudeyh..HAHA..jimat kos,jimat duet,jimat kredit..*takde kene mengena..huhu..actually dye mintak banyak hadiah..robot?kereta kawal?PS?ultraman?batman?spiderman?cicakman? segala benda MAN2 lah..HAHA..haih..along takde duet nak kasi banyak-banyak Akid..gaji tak masok lagi..hehe..pape pon..wish you happy besday yang ke-4..namo noty-noty! taon depan masok sekolah dah..yeay! tinggal mama sorang-sorang dekat rumah..WUWUWU


Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

12 comments:

Mr. Swift said...

Lagu ni! BEST! :)

yqnq ellyana said...

tenkiu mr swift :D

hiro said...

hpy besday to him.

yqnq ellyana said...

tanx hiro..yana akan gitaw dye..HAHA :D

shaliza khairi said...

haha. pham2 prasaan d minat oleh pegkid. X_x nway, epy bday to him =)

yqnq ellyana said...

shaliza : u ade pengalaman kew? HAHA..adehh..okeh,will tell to him :P

fairuzhani said...

happy birthday untuk dia! :)

yqnq ellyana said...

fairuzhani : tenkiu,dye mintak robot dengan kamu..hikhikhik :D

shaliza khairi said...

ahaha. ade babe. geli geleman. haha.
pelik kn ngn org2 cmtuh

yqnq ellyana said...

shaliza :HAHA..kite serupe..mmg geli pown

shaliza khairi said...

haha. wat dunno jek ngn org cmtuh. huru harare.. hee

yqnq ellyana said...

shaliza :betol-betol! takde manfaat langsung..HAHAHA

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)