Feb 5, 2011

25 Perkara Wajib Tahu Pasal Aku

olla peeps semua..sehad? just short entry at this tyme okaeh,hope you olls suke..HAHA..kalao tak suke jugak?ahh,tamao kawan dah..hoho..tacing tacing! wanna proceed my tag,actually incik  zerocool iwan a.k.a abang kacak agak macho yang tag Yana nie,tak jawab kang si dye majok pulak..HAHA..okeh okeh..jom skodeng skodeng kejap tentang 25 perkara wajib yang you olls wajib tahu pasal Yana :D




ramah dengan semua orang,tak kire lah kenal ataw tak..macam aku ramah dengan korang sume..hah? ramah tak? jangan pandai2 cakap tak ye..omogosshh!! haha
suke SIZLING sangat-sangat! :D
suke budak2 or kids..wahh..boleyh jadik ibu mithali nie..insyaAllah,amin.
memiliki hazel eyes and bulu mate lentik semulajadi,,yippy,,ori taw takde beli2 lens and bulu mate palsu kat kedai..seyes ;)
sayang family dan kawan2 sangat88! without them..aku mati..ceh..puitis tak?wekk
pernah sakit hati sebab banyak sangat soklan owang tanyer kat formspring! haha..sape suruh aku gatal2 buad formspring..kan dah kena..kah3..soklan paling banyak dapat adelah 2000+ sebab tak bukak formspring sehari jew kowt,hah! amik kaw jawab..omo omo omo!!
love cheese cake and chocolate eskrem..i lebiu..nyum nyum
suke makan banyak-banyak,sampai kadang-kadang tue aku balun mee sup+burger+jus tembikai+wafer and roti canai sekaligus..haha..giler makan tak aku? naseb baek badan maintain..ngaa~
suke giler2 dengan kaler pink+purple+light blue+black
tiap kali bulan puase mseti kena gastrik punyer..haishh >.<
suke bergambar..fanatik sangat2
kuat merajok kalao tak ekot cakap aku..haha..kejam plus gedix jew aku en..kahkahkah
suke belajar matematik and biologi..perghh..result tak gempak pon..hahah..kesian =.="
kuat tido and online,pantang ade mase free kompem bukak lappy sebab nak online,tapi kalao dah bosan sangat,tido jelah..zzzz
suke hang out dengan kawan-kawan..pernah keluar dengan kawan2 gurls oke dari pukol 9 pagi till 12 malam..hehe..biase lah..pelajar universiti dikatakan..BEBAS~
boros! omo!
terpengaruh dengan cerita Korea sejak tengok cerita The Succesful Story Of a Bright Girl mase umur 13 tahun..kire2 6 tahun yang lalu..kui3..^__^
suke muzik *layan lagu omputeh+indon~weee~
nie ramai owang tak taw >umur aku sekarang 20 tahun dah< eheh..owang ramai tak cayer lak..adeh..kate aku nampak cam budak2,engatkan baru form 2..aiyakk..buad lawak jew :p
suke buad lawak biler berstory ngan kawan2..hehe..
suke jerit kuat2 and gelak kuat2 kalao family takde kat rumah..wwoooiiiiii!!!!!!! hah,camtu lah lebiyh kurang..agagaagagaga
suke minom milo..yeay..sebab tue aku sehat dan kuat..tapi tak suke minom susu..ppffftt
minad berfesyen+make up+kumpul kasut and wedges banyak2~giler~
suke sakat owang! hobi aku sejak turun temurun >.<
muke cepat merah biler malu..lebih2 lagi biler boy usik..lalalalala
suke tengok gigi and hidung orang biler bersembang..haha..pelik tak?
cepat give up kalao result exam tak bagos..hehe..nak suroh aku up?hah,kasik lah markah tinggi2 sikit ye lam exam..*banyak cantek muke kaw,hoho
kalao holiday suke tidow lambat,kadang2 pernah tido pukol 7 pagi sebab online..giler ke hape aku nie..haha..owang laen nak mangon tido dah..aku lak jadik burung antu..kroohhh kroohh
sensitif and cepat menanges..tsk tsk tsk :'(
sangat suke kejutan,suprisee!!! bushhh..kena simbah aer time celebrate besday..ggrrrr...
HATE n ALERGIC these animal..eeiii yuckkss -->ular+tikus
AKU SUKE BERBLOGGING!FULLSTOP!



*ini lah diriku*

p/s : actually Yana tak sehad,so pening plus takde mood sangat nak cari idea untok entry yang besh-besh..huhu..hope tag nie pown buad you olls enjoy reading it.. :D ,plus minus mood sedeyh skunk nie,besok dah nak balik universiti..sob sob sob :(

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

6 comments:

Chuck said...

Bulan puasa kena gastrik? Something wrong nie. Hahaha.

yqnq ellyana said...

@ chuck :HAHA..takdir..adehh..sakid worrr

sha said...

oo, begitu la awak rupanya.. hihi~

yqnq ellyana said...

@ sha :HAHAHA,iye..beginilah saye sebenarnye..nothing interesting abaout me actually..cewah :D

Kudin Nz said...

bnyknye kene tau..aiyooo.. :D

yqnq ellyana said...

@ kudin : hehe,biaselah :D

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)