Feb 20, 2011

Aksi Nakal di KLCC Dan Berjumpe Dengan Cik Epal

Hello Bloggers,IM BACK!


auuww,jangan tengok saye! maluu lahh..
tetibe menggedik Yana nie,ape kes? HAHA..dah kau free2 tempek muke sengal-sengal ubi dekat awal-awal entry,mau sape tak tengok..haiyakk..dushh dushh! OMG!  (>.<"")

olla peeps,sehad tak semua? eheh,korang sekarang bukan maen banyak update belog kan..sehari dua tiga entry,huh! jelesh i tawu..saye busy! saye busy! {mogok tetibe sebab tak puas hati} ..agak-agaknyer keyboard lappy nieh dah majok jaoh-jaoh sebab lame tak tekan dye..huhu..say SORRY au..actually nak study untok test next week nie,tapi mood tetibe sesat entah ke mane..{padahal malas..ngee} ,so kite amik mood dulu dengan blogging ye,sejam study berjam-jam bloging..hehe..

Aksi Nakal di KLCC? auh,so sensitif ini title entry maa..jangan sengih-sengih,jangan nak menggatal serta jangan fikir yang bukan-bukan okeh..entry ini tiade kaetan untuk mereka yang berminat aksi-aksi 18SX! HAHA..Actually hari Jumaat baru-baru nie Yana and bebudak kuliah {biotech students} pergi KLCC au,KLCC?kat maner tuh? haa..dekat jew,tepi rumah Mak Limah! HAHA..pergi buad pe? ade exhibition lol (>.<''),semua universiti hantar wakil untuk promote produk-produk diorang yang maybe korang akan jumpe dekat market tak lame lagi,TERBAEK dari ladang! kalao tak silap students final year lah kowt kebanyakan join dalam exhibition nieh..memang gempak! {agak-agak final year nanti barang ape lah yang aku nak cipta nieh..haishh..bingung}..lagipon otak Yana agak sewel-sewel cket time tuh,mau tak sewel,bangun pukul 4.30 pagi and terpakse jirus air sejuk bak waterfall dekat badan..mengantuk plus sejuk..ZzZ..tido memang besh! bas kolej bertolak pukul 6 pagi kowt..sebab tu TERPAKSE bangun awal..ngee~ {then sambung tydo dalam bas sampai caer make up..hikhikhik}

YEAY! FINALLY SAMPAI KLCC



kalao you olls nak kenal,nie lah bebudak satu kuliah dengan Yana..{first year Biotechnology Industry Students},tapi tak semua join dalam gambar nie..sebab tue nampak cket je..dah la boys berape kerat je,ala-ala sekangkang kera jek..HAHA..kesian,kalao kawen maybe satu boys boleh ngap 10 bini nieh..ahah! mostly gurls laa,untung boys kelas Yana ye? ish ish ish..macam comey lote lah pulak tengok bebudak dalam gambar nie,seragam gitue,HAHA..mau tak seragam..wajib pakai jaket fakulti nak masok exhibition nanti..baru kelass gitu..identity pelajar Biotech UMP wajib ditonjolkan! ceywahhh..

seperti biase,kalao jumpe cermin tak sah kalao tak ambik gambar! hoho..actually saje je nak ambik gambar nie,sebab first time sarung jaket fakulti ke badan, (>.<''') mule-mule tak berape nak suke pakai jaket nie sebab macam panas jek,,GGRR,,tanggapanku meleset jauh! smart lah wehhh! HAHA..naseb baek ngam-ngam dengan body aku,kalao terlampau besar mawu mengamuk aku..jadi HULK! >,<

>snap pic at UMP punyer booth<

orait,masok dalam dewan tengok exhibition..memang besh! ciap boleh makan kek free gitu..eheh! {makan jew keje ye}..snap sana snap sini..dah macam jadi model produk lah pulak..pelik je orang sekeliling duk tengok gelagat Yana dengan kawan-kawan..HAHA..baru happening namenyer! tak perlu skema terlampau doehh..bukan pelajar-pelajar Malaysia jew ade,dari universiti Korea Jepun pun ade..produk diorang memang terbaek kowt..robot pon ade! wuwuwu..tapi tak engat lah robot tu name ape..uhuk3..yang penting bukan name Yana terlibat okaeh! (=.="")..dah puas ronggeng-ronggeng snap picture sane sini dekat exhibition tue,Yana and da geng pon keluar..-OUT- jom jalan-jalan dekat Suria KLCC! {orang kaye boleh lah nak beli-belahh,tapi kitorang nie memang terpakse belahhh dari situ}..HAHA..takde duet nak beli barang-barang mahal!

Kami Baek! Kami Dengar Kate! Kami Tak Nakal!

slogan diatas memang tepat tersangat-sangat dengan diri Yana and da geng..Kami Tak Nakal! HAHA..actually semua students kena berkumpul depan KlCC pukul 2.30 au,sebab nak pergi makan same-same katenyer..ahh! takmao ikot! {mogok!mogok!} kitorang nak sopim dulu..eheh (>.<"") then call sumone cakap  geng kitorang taknak join,yeah! DIBENARKAN! epy lompat-lompat macam katak kejap { :P} ape lagi,jom terjah Time Square alang-alang dah sampai KL nieh..hah! hambik kau..penat lelah naek LRT Monorel ape jadah semua tuh..demi semangat keSOPIMan membuak-buak dalam diri,teruskan jugak dengan muke senyum tak eklas..ngehngehngeh..{kawan aku dah nak muntah naek LRT..HAHA..ape daaa,naseb tak pengsan}..tambah-tambah dengan perut kosong en,muke ala-ala mayat semua (>.<"") Kak Limah datang!!!!




jaket fakulti entah taruk kat mane..HAHA..bertukar wajah dah semua,aiyakkk..OMG! duet dalam purse dah kering (=.="") nie sape punyer kerja tarik Yana pergi Time Square hah? sape nak bertanggungjawab? hoho..bayangkan Yana dah habis RM100 lebih sebab sopim sakan dekat sana..aiyakk..{mama aku tawu kompem-kompem berleter 40 hari 40 malam nieh..HAHA}..mau tak habes beratus-ratus..beli baju,wedges,sandal,perfume,makan lagi..hailaa..tambah tolak tambang LRT Monorel ape jadah sume tuh..kena pasang sugar daddy nampaknyer nieh..baru tak kering purse! HAHA..by da way,puas hati sangat-sangat sebab barang-barang dekat situ takde lah mahal sangat kan..PUAS! >,< kawan dah text Yana bagitawu kena berkumpul dekat KLCC pukul 5.30..adehh..cepatnyer nak balik..tak puas lepak lagi nieh,tapi duet dah kering..uhuk3..again and again berhempas pulas menuju KLCC,tak pasal-pasal tak balik Pahang kang..HAHA..naseb baek sampai awal dekat KLCC tueh,boleh lah jugak kitorang nak suap KFC dalam mulot..lapar doehh..tak makan dari pagi..petang,makanan baru jumpe perot..kesian..

*IKLAN SEKEJAP*

Alkisah berjumpe blogger femes amous dekat exhibition..tanx Cik Epal sebab sudi bergambar dengan kitorang..yeay! yeay! comel jugak Cik Epal nieh,suare dye ala-ala lembut lemah gemalai terkulai gitueh...HAHA..lepas nie nak jumpe blogger laen lah pulak..{ade ke blogger yang sudi nak jumpe Yana yang comot nieh} >.<


Finally sampai ke UMP pukol 10 malam..penat betol drive dari KL ke Pahang..
{macam dye lak yang jadi driver..walllaa}


P/S : Sori kalao Yana lambat balas kunjungan ke belog you olls,segala tag and award Yana akan buad kalao ade free time okeh.

 

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

12 comments:

HazHand said...

untung la dpt jumpe die..hurm... nk gak!

yqnq ellyana said...

@ hazhand :nak jugak?contat lah dye :D

p/s :yana taknak lak dye jumpe >.<

Qutiq Ishanee said...

qutiq jenjalan sini dr SB.

kelik sini, http://www.churpchurp.com/qutiq/share/spread

r-5 said...

huhu menyelam sambil minum air la erk? sambilbelajar sambil berkenalan dengan bloger. hehe.

yqnq ellyana said...

@ qutiq :okeh dear^^

yqnq ellyana said...

@ r-5 :a'ah..huhu..ambik peluang yang ade :D

MiSz fiFiEyQa said...

wahh..jmpe cik epal..bestnye..hehe..

HazHand said...

k lah!! nak jumpe yana!! yana,nak jmpe!! jom3!! pm inbox asip k!! hahah

yqnq ellyana said...

@ misz fifieyqa :a'ah..besh n teruja..hik3 :P

yqnq ellyana said...

@ hazhand :HAHA..alaa,setakat masok inbox nak buad pe..GGRRR >.<

.::: Princess MOMOY :::. said...

bestnyer dapat jumpa cik epal
Korang pernah main game ni?"
Coupon makan-makan untuk korang"

yqnq ellyana said...

@ princess momoy :besh besh^^ tanx for da link

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)