Feb 13, 2012

Spread new smile and love




Assalamualaikum. Walaupun baru balik UMP,saya tetap gigihkan badan kemas barang secepat mungkin,kemudian mandi lelaju tapi wangi laa semata-mata nak hadap belog yang ditinggalkan ni..satu je nak cakap "Perghh!! Lame gila aku tinggal blog,sebulan lebih tuuu!!" disebabkan hal ni,ramai dah tak sudi datang kan?sedihnye..kesat air mata kejap -___-"


Sebelum saya merefek panjang-panjang untuk kasi awak semua terbeliak mata bila bace,saya rasa nak senyum sorang-sorang kejap sebab ramai rendu saya,HAHA..sumpah perasan..hihihi..bukti?ramai inbox di facebook tanya mana saya pergi,tak online pun,tak update blog pun..lagi nak senyum bila ramai sergah twitter dan fanpage saya..uiks,bertambah jugak bilangan kawan-kawan walaupun menyepi..eceh. Alhamdulillah saya tidak dilupakan..ceh,bajet macam kau artis kan,nak feel lebih-lebih pulak malam ni..hihihihii..penat yang tadi terus hilang lepas dapat online..ade ke patot m_m.



Nah senyuman rendu dari saya..ishh,ade ke senyuman rendu? m_m. Yang penting mata lagi besar akibat kekuasaan oleh lens serta pipi yang memang dari dulu cenggitu..ceh -__-" wah rasa nak jerit kuat-kuat bila dapat luangkan masa untuk update..cuti sebulan dirumah memang tak ada kesempatan langusung laa,so sad.

Bila buka blog teman-teman lain,wah maju semuanya..blog kena botox laa,follower makin bertambah laa,blog makin cantik laa,last-last yang satu ni jugak laa ketinggalan dibelakang..so sad lagi. Haa! saya ade banyak story yang nak dikongsi sebenarnya,tapi nanti-nanti lah update lagi..


Bosan-bosan dirumah saya banyak snap gambar poyo,HAHA..dan banyak jugak sediakan tutorial shawls untuk gegirl yang suka lagi gilakan shawls,erm next time saya ajar okeh..cuba teke nape gambar dekat atas saya posing camtu? sape betul saya promote blog dye,HAHA,cepat teke cepattttt!!! Yeah nampaknya saya berjaya hasilkan satu entry yang nonsence malam nieh,puas hati sangat-sangat. Well well well totally lifeless tonight.

Banyak benda saya fikir malam ni tapi tak selesai jugak,pasal study pasal result lepas..haihh,lemah semangat..banyak benda saya buat tapi tak selesai jugak,banyak masalah betul,hurm m_m. bak kata orang,barang yang lepas jangan dikenang,hehe..betolke? eh tadi saya buka twitter,baru punya erh? ceh bapak kuno -_-" huk. dah la merefek,nak rehat-rehat lak..besok dah start kelas? Ohh My,malas-malas! Update lain masa pula okeyh,smile always \(n__n)/


Spread some love. Thanks for reading \(n__n)/



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

11 comments:

Eyra. said...

Welcome back to beloved UMP! Hihi

fara anak abah said...

jom join?=) http://declosette.blogspot.com/2012/02/1st-giveawayshare-and-win.html

Miss M said...

alahai . comel nye akak nie . btw . kite pun rndu jgk . lme sgguh mnyepi . huhu

Eyeme said...

welkam back dear!

gmbr ttp jerawat eh?hehe..joking :D

nuruashia said...

update gk budak tomey ni..
brg yg lsp jgn dikenang ye dik:)
struggle more for this new sem oke?

hudahassan ^^ said...

sampai2 trus update blog ? rndu sgt ler tuhh . huhu . :D

fatin amalina husna said...

welcome back k.yana..^^

psst..gmbar tuu psal tutorial shawl ke?? xpon tuto psal nak sapu blusher?? hik3..

yangyuyu said...

yana-jgn lupa gambar high reso-email me

matilda7111@yahoo.com

email before 15hb tau

kalau tak voucher besarkan gambar nak expired dah...

jemPot cingGah hoMe cHenTa uCuk said...

hai, awa comwl la.. ade tutorial pkai tdg ta

Hanif Bloglist Blog said...

Good night to you too
datang dari http://hanifidrus.blogspot.com

P E T A K B U N G A said...

Jom joint 1st GA petakbunga...
Gambar adalah bebas.. (: Asalkan hak milik sendiri.. bukan google org lain punya.
nk hantar gmbr adik yg pandai bergaya pn boleh.. abag hensem yg bergaya pn boleh.. ayah smart bergaya pn boleh.. makcik vouge yg bergaya pn boleh.. janji bergaya..:)
petakbunga.blogspot.com

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)