Feb 28, 2012

Grab this! PC Untuk dijual





Assalamualaikum. sihat semua? sekembalinya saya menghupdate belog ni sebab nak promote barang spesel punyaa dan korang boleh dapatkan dengan harga berpatutan,eceh bab-bab tang jadi promoter serah 100% dekat eden laa m_m.


Actually PC ni en.boipreng yang jual,saya jadi tukang promote je,hihihi..berminat? korang boleh dapatkan segala benda alah ni macam list kat bawah ni, m_m




Powerlogic Series ( RM 1150.00 )
Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93Ghz
3GB DDR2 800Mhz memory
MSI Mainboard M/ATX
500GB SATA Hard Disk
Samsung DVD-RW Drive
Nvidia G210 512MB Graphic Adapter
Gigabyte Optical Mouse ,Keyboard & Morro Multimedia Speaker
20” LG LED Wide Screen Monitor (USED)

Acer Veriton M4 Series ( RM 1,500.00 )
Intel Core i3 540 @3.06Ghz
4GB DDR3 1333Mhz Memory
500GB SATA Hard Disk
Intel Chipset Mainboard
Samsung DVD-RW Drive
Nvidia G210 1GB Graphic Adapter
Gigabyte Optical Mouse ,Keyboard & Morro Multimedia Speaker
22” HP LCD Wide Screen Monitor (USED)

Cooler Master Series ( RM 1500.00 )
Intel Core 2 QUAD Q8400 @ 2.66Ghz
4GB DDR2 800Mhz memory
Gigabyte Mainboard M/ATX
500GB SATA Hard Disk
LG DVD-RW Drive
Nvidia GT 220 1GB ( OC ) Graphic Adapter
Gigabyte Optical Mouse ,Keyboard & Morro Multimedia Speaker
22” DELL LCD Wide Screen Monitor (USED)

AVF Series ( RM 1,850.00 )

Intel Core 2 QUAD Q8400 @ 2.66Ghz
4GB DDR2 800Mhz memory
Gigabyte Mainboard Full Board
1000GB SATA Hard Disk
Samsung DVD-RW Drive
Cooler Master RS 460 Power Supply
Nvidia GTX 260 2GB Graphic Adapter
Gigabyte Optical Mouse ,Keyboard & Morro Multimedia Speaker
22” Samsung LED Wide Screen Monitor (USED)

Kalao berminat boleh la hantar mesej dekat no ni 014-5219230 (faiz) atau 019-9279719 (yana).Ataupun contact di facebook Faiz >TEKAN< dan juga facebook Yana >TEKAN< untuk sebarang pertanyaan. All in 1 set yaa. Thanks you for reading m_m











Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

3 comments:

Diyana Norman said...

wootttt... tolong boipren... sweetnye hehe

laskar pelangi said...

winkwinkwink!

tlog promote tuu~ Hihi:)

Hanif Bloglist Blog said...

Wah!!! sekarang dah jadi promote komputer..hehheh

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)