Feb 23, 2012

Tahniah Lisa ! Dengan sekali lafaz Lisa Surihani sah bergelar Isteri Yusry









Assalamualaikum. Sungguh keeksaitedan saya malam ni gara-gara artis pujaan saya,Lisa Surihani bernikah dengan Yusry. Walau tak dapat tengok live tapi setia menanti info-info terbaru tentang perkahwinan beliau. Saya nampak sedikit sawan ye bila sebut nama Lisa Surihani,HAHA..maklumlah,dye sangat cantik bagi saya..beauty with brain,dah cantik,pandai pula tu,ada bakat berlakon lagi. Oke dah lebih-lebih pula nak puji.hihi..


Majlis pernikahan beliau diadakan di Hotel Marriot Putrajaya. Tentang mas kahwin pula,Lisa diberikan seuntas rantai platinum. Waaa nak jugak m_m tibe-tibe meroyan :O Tema majlis pernikahan beliau adelah "Winter Garden",mesti comel kan? putih je semua,ala-ala snow white ke ape,hish ape aku merepek nih -__-" oke sila bayangkan anda di atas pelamin si Lisa Surihani tu duduk,kompem malu-malu kambing kan,stop meroyan pelishh.


Lisa juga dilihat mengalirkan air mata tanda terharu selepas lafaz nikah disahka. Ohh My,sangat sweet. Seperti biase,upacara tukar dulang diadakan,dan pihak perempuan menghantar 9 dulang hantaran dengan keyboard dan koleksi lagu Beatles adelah hantaran yang menarik dan unik. Pihak lelaki pula membalas dengan 7 dulang kepada pihak perempuan. Tahniah Lisa dan Yusry ! Moga kalian kekal bahagia hingga akhir hayat.


gambar nikah lisa dan yusry

From,
Yana a.k.a peminat setia Lisa Surihani..
huwaaaaa... sedih pule Lisa dah kahwin,HAHA


Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

2 comments:

Suhaili Sarif said...

alhamdulillah...
semoga jodoh mereka kekal sampai syurga :)

Rozuan Ismail said...

tahniah buat lisa!!

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)