Feb 18, 2012

FAKE ACCOUNT ! THANKS A LOT


Assalamualaikum. Tangan masih gigih menaip walaupun penat tak hilang lagi,maklumlah baru balik shopping guna voucher 1 Malaysia,hehe..untungnya jadi student m_m. RM200 memang tak sia-sia bagi dekat cik minah suka shopping sakan ni. Agaknya kalao bagi RM1000 mahu habes satu malam,aitotooo -___-"



Kalao nak diingatkan balik,selalu saya baca kisah fake account orang-orang famoes amoes..lebih-lebih lagi dikalangan blogger..memang kadang-kadang buat orang ramai konfius 263789055% nak percaye ke tak tuan empunya account tu kan..


Balik rumah tadi,saya tengok facebook saya dan ade la seorang sahabat saya ni kasi satu link facebook..ohh facebook siapa tu? oke dengan hati yang tenang saya terus tekan link tu..ohh my,muke saya laa..eh eh saya salah sign in facebook ke ape ni -___-" dah terang lagi bersuluh budak tu buat account facebook tapi guna gambar saya ! Ohh terima kasih ! susah-susah je kan ! GGRRRR


Setakat ni saya dah jumpe 2 account facebook guna gambar saya ! oke saya diam,saya tak marah..maybe dye suka gambar saya kot..erkkk perasan shantek ke ape ni? -___-" tapi buat kali ketiga ade lagi orang guna gambar saya,hishh hilang sabar nieh m_m. Apesal nak guna gambar saya haa? tak perlulah buat account lain,cukup la dengan facebook dan page saya ada selama nieh..


Bila tengok facebook dye,wow ! dah 977 friends tau..ramainyaa,huk..adeh -__- tapi yang tak puas hatinya dye tampal words ANAK MELAKA dekat gambar saya tu,wowowoo..you wrong lah beby ! I anak Terengganu okei, erkk tetibe je -__-" tapi kan,naluri saya kuat mengatakan budak-budak yang buat account ni..betul tak? yang baru nak up or whatever laa..


saya harap sangat awak bace entry khas untuk awak ni yer si facker omei \(^_^)/


Nak kenal lebih mesra sila lah melawat Yana di facebook sini



Nasib baik guna satu je gambar,jangan lepas ni makin bertambah gambar guaaa sudah !
LIKE JIKA SUKA STORY KALI NI




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

15 comments:

Nyamuk Terbang said...

ad lg fake...adoi

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

xde keje tul orng yg wat fake account ni

Semut Senyum said...

yana... nanti akak pun nak tukar gambar yana kat fb akak laaa... nak tulis, ANAK TERENGGANU kat gambar tu... tapi nama terngganu tu panjang sgt la... wat ANAK KEDAH la... heheheh

Ross said...

betul tu sis , besenye yg fake nie budak2 . Tapi yg dewasa pun suke fake lah sis . Jeles dengan kelebihan orang lain . Ta pun nak glamour macam sis .

Rozuan Ismail said...

mesti dai tak cantik tuh yg duk ambik gmbr org je

Schaza Abieyza said...

ishh..malu org melaka je..akak org melaka..tu bukn budak tu..lahir thn 89..da 23 thn da umo die..

coklatberapi said...

haishh tempek la muka sendiri.adoii

nur amalina athman said...

tak best laa letak gamba fake..tak baik kan..:)
sepatutnya bersyukur dengan anugerah yang allah bagi..:)

nurpiska said...

erk, sabo je la yana oi.

Eyka Aikha said...

saborjela kak yana okei.. kak yana tomei sgt! hihi! by the way sys same as with me 'anak terengganu'.. wahaha! :D

H.J said...

gambar orang terengganu ni cantik kot..haha

fatin amalina husna said...

si budak omei tu jeles kowt k.yana..haha..

farah hanim said...

hehee
kalau da popular cmtu
semua orang nak menyamr kak :D
sabr k

Huda Diaz said...

orang femes biasa lah. hahaha

Syazwina Samsudin said...

kesian kat org femes ni kan, aku ni masok tv channel mangkuk tingkat kat tv9 nasib tak kene lagi, fuhhh selamat aman aku, akak sabarlah yer, buat2x macam x wujud jer profile fb tu, chiil k ;)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)