Feb 19, 2012

Another FAKE ACCOUNT,saboo jelah




Assalamualaikum, Allah akan bersama dengan orang-orang yang sabar.


Ada baca entry saya semalam tentang seorang hamba Allah ni yang susah-susahkan diri buat facebook account menggunakan gambar Yana tanpa izin? yeah that we called them a facker okei. m_m  ambil hak orang lain tanpa izin untuk kepentingan diri sendiri. Tapi saya tahu perangai manusia,jika kita bertindak kasar dan memaksa,sesuatu masalah tu akan jadi makin rumit..so saya decided slow talk lah dengan si owner account facebook tu..dan syukur la dye dah tak letak gambar saya,dye dah tukar DP dye..yeah memang saya suka sangat.



tekan SINI untuk bace entry semalam

Okei saya maafkan,lepas ni jangan buat lagi..amaran keras ni ! hehe -___-" tegur selembut mungkin,erkk..ceh, Tapi kan,ade seorang hamba Allah ni dengan baik hatinya report dekat saya ada satu lagi FAKE ACCOUNT yang tanpa segan silu menempak seketul seketul gambar saya di facebook,banyak shantek muka awak ye, Kali ni budak tu nama AMYIRA LAILA..aitotoo,omei punya nama tapi cilok guaa punya gambar,entah-entah nama pun cilok orang lain punya..hope jangan terpedaya dengan facebook yang ni oke !



See? Lahir 1993,oke kerja budak-budak lagi, tinggal dekat Pasir Mas Klate rupanya..nice,patot lawa orang Pasir Mas rupanya,ceittt -__-" apesal tak letak gambar Neelofa je,asal Pasir Mas jugak,lagi lawa dari aku,cehh -__-" hurm,siap maried lagi..

To AMYIRA LAILA,hope awak tukar gambar orang lain lah ye,takpon letak la gambar awak sendiri..tak perlu la tempek gambar saya,aiyooo m_m. Sape-sape nak tolong saya nanti tekan report/block facebook ni okei..huhu..nanti datangkan kekonfiusan pulak..kalao nak add Yana tolong guna account dibawah oke,ini real punyaa..original,terbaik dari ladang..kuang kuang,tetibe \(^_^)/

NI REAL PUNYAA !
TEKAN GAMBAR UTK KE YANA PUNYAA FB





Harap takde dah lepas ni yang menyamar jadi Yana ke pape ke,selagi tak burukkan saya,saya terima
Tolong report ye kawan-kawan
Salam,soo sad,hurmm




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

13 comments:

Anak Munsyi said...

Biasalah tuu org cun kan mesti org nak guna gamba yana. Sabau tau. allah suka :D

Aesya Zealous said...

cian die

cik ika said...

ala siannye yana..sbr k..kalau jd kt ika pown ce hangin gak bdn ni..ni yg tetibe tkut gk..

saya_arief said...

huhu.. terok betol fakers.. xde keje lain agaknye.

Gadis mutiara_Solehah said...

hehe,kesian dia.. Sabo and smile je lah^^

aisya said...

sabar je la sis.. org lain ni kite xboleh nak halang, boleh tegur je.. huhu

cinta siswi said...

ala... dia jeles la tuh.. yana kn cntik.. hihi..

AzieYmiN said...

esok nak letak gambar awak jugak boleh tak...*minta izin nie taw hak hak hak

Nabila Medan said...

ramai nye yg gune gambar akk! diaorang jeles kot sbb akk cantek mcm model. Hehe ;D

Cik Miela said...

hmm..mcm xde identiti sendiri

Cik Miela said...

hmm..mcm xde identiti sendiri

Nyamuk Terbang said...

mcm xder kerja jer yg suka fake ni

Eyra. said...

Sabar je la Yana ye :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)