Jan 8, 2012

Get Korean Lens only RM20


Assalamualaikum semua bloggers and readers :')

Ada peminat contact lens yang comel-comel dari Korea tak? oke ni berita baik untuk semua yaa..Yana dah dapatkan stok contact lens khas dari Korea,hah pergi Korea ambik sendiri dekat kilang dye..eh tapi bukan Yana laa yang pergi sane,kawan kepade aunty yang pergi..kuikuikui -___-" dan pastinya berkualiti tinggi,murah dan sesuai digayakan mengikut trend sekarang lah kan..contohnya lens Yana pakai macam gambar dibawah nieh..oke tak? hihihii..dah macam Mak Joyah belakang rumah Senah dah nieh,haishh

{haruslah tempek gambar seketul sebagai penyeri entry,HAHA..berseri-seri ke?}
{contoh Lens berwarna BIRU}

Berminat nak beli lens cantik dan murah? Korang boleh dapatkan lens dari Yana macam details kat bawah ni
Types : Puffy,Hana,Vanna,Mavis Series,Celeb Nudy,Fairy Queen
Diameter : All 15,16 mm except Vanna, 14 mm.
Price :  All only RM20 (excluded postage)
Power : All 0 power
|
|
|
|
|
V
AVAILABLE AVAILABLE AVAILABLE !

PUFFY LENS


COLOUR AVAILABLE
Grey (2 pairs)
Blue (1 pair)
Brown (2 pairs)
Violet (1 pair)

HANA LENS


COLOUR AVAILABLE
Grey (1 pair)
Pink (1 pair)

VANNA LENS 


COLOUR AVAILABLE
Pink (1 pair)

MAVIS SERIES LENS


COLOUR AVAILABLE
Grey (1 pair)
Brown (1 pair)
Violet (1 pair)

CELEB NUDY LENS


COLOUR AVAILABLE
Grey (1 pair)
Blue (1 pair)
Brown (1 pair)
Violet (2 pairs)

FAIRY QUEEN LENS


COLOUR AVAILABLE
Blue (3 pairs)
Brown (2 pairs)
Violet (1 pair)
Gray (1 pair)

Ada yang berminat untuk beli? Korang boleh PM Yana di sini yaa

Jom beli sementara stok masih banyak :')
Terima kasih sudi baca yer






Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

31 comments:

cik LyLy said...

berapa lama boleh tahan ni?

pha is said...

pergh.. lawa...

yqnq ellyana said...

@ cik lyly : 6-7 bulan :)

yqnq ellyana said...

@pha :beli laa 1 :D

ayUnaa yIe said...

lawa laaa . :)

PURPLEVIOLET said...

baru je tadi azfa buat new entry pasal lens.

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2012/01/ade-siapa2-nak-kasi-contact-lens-tak.html

kak yana taknak kasi satu ke?hehe.kecil tapak tangan,nyiru saya tadahkan.

Schaza Abieyza said...

sis nk beli la...

Akeyla Frr . said...

<3.<3

sarah mohamad said...

Alaaa baru je beli semalam. Kalau tahu beli dengan hana jek :(

tiaLAURENN said...

nak ! . cantik nnti ley jd awosome cm tuan rumah . haha

myblog said...

cantik gambar orang yang tempek gambar kat entri tu...hehehehe..

.:.farayhasukri.:. said...

sis..cane nk order?

starzieti said...

cantik la yg kaler grey tuh tapi takut nak pakai. -.-

Fazi Isma said...

hai... dah lama mencari lens korea, akhirnya jmpa jgk... bila agaknya boleh smpai umah???

sYiRa LoKMaN said...

cantik! tp kte ta pkai lens laaa ...

AMALINA YA'AKUB said...

http://lavender498032.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofia.html

cik yana yg super dupper model anda ditag join GA...
BTW nice lens...

Nurul Mazni Sawal said...

cantik.. memang minat pakai lens.. tapi yang ade ni pun banyak lagi.. hehehe.. dear. maz copy link banner awak yer :)

cHoCoLaTe_LoVeR said...

alah . npe sume xd power . kecewa sy . huhu

hamzah ian said...

alolololo... tomeynye tuan blog

Inashdeen said...

Salam kak.
tanya je.
saya ni pakai contact lens memang le tak pernah. kawan semua duk pakai.
selamat tak contact lens ni?
banyak benda nak kena jaga ke?

BTW.lawat2 sekali di www.tintaihsan.co.cc

please and thank you. bubbye

KAMIHIDUP said...

fuh, macam macam kaler. tak sakit ke?

diana said...

senarai kumpulandah keluar

http://www.dianarashid.com/2012/01/senarai-kumpulan-segmen-jom-tingkatkan.html

[fArAh aLiAs] said...

ayuh! join segmen dari FA..!!

http://coretanharapan.blogspot.com/2012/01/farah-alias-aku-artis-favourite.html

Azza Azman said...

ai, salam kenal! azza juga follow disini sebagai tanda persahabatan.. Teruskan menulis, sentiasa menantikan entry baru untuk saya stalker hehe.

Woofer Storm said...

cantik..nak satu..hehee

Eza Boom Boom :) said...

nice :)

cahaya azyla said...

tahniah!http://pabilajejarikumulaberbicara.blogspot.com/2012/01/senarai-pemenang-end-year-mega-giveaway.html

Lily said...

Semuanya comel ^^

QUEENPINK said...

JEMPUT JOIN GA QUEENPINK

http://roszaliza.blogspot.com/2012/01/queenpink-lucky-draw.html

yangyuyu said...

hi dik

u menang backlink tertinggi tau kat GA akak

http://bamyuyu.blogspot.com/2012/01/pemenang-backlink-terbanyak.html

email cepat claim hadiah ok..tq:) dan tahniah

khadijah said...

cantik2 lens tu, tp xleh dh nak pkai lense colour, jom yana shopping kat blog dija banyak baju baru, tengok sekali pasti nak lagi

http://khadijahhishamuddin.blogspot.com/2012/02/jaja-fashion-style-stock-panas.html

mari shopping baju2 kat sini :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)