Jan 8, 2012

Photoshoot at Pantai Sepat (PART I)


Assalamualaikum peeps !

Hati jadi resah sebab tak publish lagi entry yang satu ini..sebab? punca? entahlaa,tak tahu tak tahu ! ahh takyah nak tunjuk emo sangat lah Yana {entah apo-apo..kuikuikuiii..}
Ade yang dah tunggu next entry hasil daripada entry yang INI?? kalao belum terjah dulu kejap entry sana sana punyer..kang tak tahu cerita pulaa mak joyah ni.. -__-" 

Olaitt,this entry Yana nak share hasil kerja seorang fotografer yang hebakk lagi kahcak gitu masa sesi photoshoot di Pantai Sepat,Kuantan..petang tu,Yana ditemani akak Farra Anna and the fotografers,Kamal,Shafwan lagi 2 orang tak ingat nama,HAHA..sebab dye budak junior..kuikuikui..maaf ye junior,anda dibuli ! LOL..But for this entry,Yana share hasil kerja si kahcak Kamal dulu..yang hencik Shafwan Part II la pulak,tak muat blog nak taruk banyak-banyak..HAHA.. {ayat tak habis-habis nak bodek Kamal,nanti boleh makan free lagi,dye kan suka belanje orang..baik betul,hihihiii}

So jom la tengok gambar-gambar nieh

WARNING ! Sile diam sebab model tak bertauliah dibawah sangat poyo,HAHA..errr nak try pakai tudung macam Izzah dalam Ombak Rindu tapi lain pulak jadinya..HAHA,booolaatttt ade laa -__-" Ombak bergelora pula jadinya,haishh

















Yes! suasana dan pemandangan dipantai sangat nice tau..ada feel feel Ombak Rindu gitu,tudung kemain ditarik bagai nak tercabut oleh si angin sempoi sempoihh,aduhh -_-" sangat tensyen ! Nanti tunggu Part II pulak oke? hehe {kalao 10 fotografer,gamaknya 10 part laa aku taruk nieh,hish}


Jangan lupe untuk terjah ke blog dan page fotografer yang hebakk ini untuk skodeng banyak lagi gambar,segala tempahan shoot untuk prewedding,wedding,saje-saje ke,korang boleh dapatkan dengan harga yang berpatutan,cewahh..kemain promote nieh 




terima kasih sudi membaca
Jangan lupe LIKE dan tinggalkan komen awak-awak semua yer :')






Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

25 comments:

ShafyqOnlyy said...

fewit , cantik-II gambarnya .
PHOTOSHOOT ni kena bayar ke ?
#balas kat my cbox .

Nurul Atikah said...

comeyy la akak :)

Asya Zain said...

cantik gamba..model pon pandai :)
keep it up..nice entry! :)

Miss Niesa said...

wah ! kak yana comel lahh .. >_<

aDiB sYaZWaN said...

wah!
adakah anda ini seorang model?
atau anda cuba untuk menjadi model?
atau anda sememangnya berbakat menjadi model?
atau anda sememangnya model yang low profile?
atau anda saja suka?
atau anda adalah artis?
atau kesemua di atas?
hehehe!
very the nice ouh pic kat atas ni!

pantai sepat?
kuantan kah?

hahaha!banyak soalan kan?
ni bukan komen, tapi pertanyaan ye
sila jawab!

^_^

blogtilldrop said...

nice photo...nice editing lah...

nice blog...teruskan memblog..... Entry pilihan: Cuti-cuti Family

fieyona raias said...

cantik model, gamba pun cantik.
boleh la akak panggil jadi model nanti photoshoot :)

done follow here :)
jom hit back
infieyonashoe.blogspot.com

ADILA MOHKTAR II said...

Cantik gile kak Yana >,< Haha :D

♥putputputgilagilagila♥ said...

lawa.

@dD@ said...

waaahhh .. lawa nyer .. suka2 .. comey sgt2 awk :)

faa.rosli said...

best kan pantai sepat ni...lama x pegi..

husnazahidi said...

ouh..jeles aih..haha..

dayangkueffazulaikha said...

Cantik ! =)

Ombak bergelora punnn bolehhhh. hehe

Ik Hanif said...

gitar ngan model samex2 slim laa..kbai

Faqihah Husni said...

Ekeleh. Modell. Betul pe adik cakap kat twitter ;P
Twitter : @FaqihahHusni

hamzah ian said...

alololo... slim sungguh

KAMIHIDUP said...

cantik. :)

Zylee Rahman said...

Seriously jealous tengok view dia!

zeybubumoshiiyui said...

comelllll <3

nadzirah sofia said...

cantik :)

Nurulbadiah Lai said...

syg..
you are so beautiful..
and i really like your pics..

ade sentimental value sgt2..

love it..

too much taw..like like

wo jiao hana said...

sgt cantekkkk!!! jeles2 neh.. =p

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

yana, sis pinjam pic last skali leh? nak wat entry psl pantai sepat tp takde gambo dia. =)

luqman zakaria said...

semua lawa!

hazanis said...

cantiknya. :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)