Jan 6, 2012

Nak Menang Polaroid Camera? Jom join ramai-ramai



Assalamualaikum semuaa..
Ada yang pernah bermimpi nak memiliki Polaroid Camera yang kiut lagi omei omei tu? Kini korang boleh dapatkan free jek ! Oke,ade bende free ke atas dunia nih? Nak dapatkan kamera ni kena buat tugasan cikgu sikit,hihihiii


Rasenya contest ni sesuai untuk sape-sape yang ade gulprendd boiprendd je kot,yang ade tunang mahupun suami isteri,erkk bantai jelah -__-" sebab contest ni dibuat sempena 14 Februari yang akan datang,tahu kan tarikh tu sempena ape? oke its about Valentine day,tapi kita umat Islam tak perlulah sambut kan,tak elok..


Ada yang nak join? bolehlah lajukan jari jemari ke link INI ye..yang pasti bukan Yana yang anjurkan,kuikui..kaya benor nak kasi hadiah Polaroid sorang satu,ceittt -__-


Jom tengok hadiah !













Best kan hadiah? Jangan lupa join..hihihihiii

kelik SINI untuk join





Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

7 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

wah hadiah nye best la..

Izz Faizah said...

waahhh...gmpaknye hadiah..
byk tol duit..
tp tade boypren la plak..haha

http://izzcikcokelat.blogspot.com/2012/01/silent-friday-bersenam-untuk-kesihatan.html

starzieti said...

bestnya hadiah tapi saya takde suami mahupun boyfren. -.-

Cik Ana said...

melepasss . *shit*
huhu kite tak sambut cengginie --'

ayse wahidaa said...

SUKA-SUKA . HEHE

Orked said...

Yana aku ni amal: lau aku join mcm kelakar jer...aku bukan pndai sgt nk wka entry2x ni...btw gud luck dear, ur ohsem blog, bangga aku...ti laa aku try join, hadiah tuh mcm lumayan, tp bg aku kena ikhlas gak kan dlm perhubungan, tuh yg penting...

Pwincess sarah said...

wah bestnye hadiah dia...

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)