Jan 1, 2012

Pemenang 3rd Giveaway By Yana


Assalamualaikum peeps !
Dah ready nak tahu siape pemenang 3rd Giveaway yang Yana anjurkan hari tu? 
Yeah keputusan dah dibuat,harap bersabar harap bertenang
tarik nafas dalam-dalam

So pemenang yang sememangnya bertuah untuk giveaway kali nie adelah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V







Haa cepat tengok ! Nombor sape yang bertuah sangat tu? Nombor korang punya ke?
Semak dekat SINI ye
CEPAT !!

TO WINNERS:
Sila bagi butiran dibawah di facebook Yana hokeyh
NAMA
ALAMAT
NO TELEFON

Tekan SINI untuk ke facebook

Last sekali tenkiu banyak-banyak sebab sudi join Giveaway tak seberapa nie



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

11 comments:

gadisbibirseksi said...

alaa .. kalah lagi ..
<-- 53 :(

Miss Niesa said...

hurm .. tak dapat .. it's okay :)

AmirahSM said...

tahniah kpada yg menng =))

zeybubumoshiiyui said...

tahniah semua pemenang.
zey takda rezeki nak menang kot.
takpe.

Iman Magic said...

mcm nombo ekor jerk

abazilah said...

tak memang . Congrates winner ,

ded said...

congrats to all winner, eqha kalah.. myb bkn rezeki eqha, huhu..
HAPPY NEW YEAR ! (:

Putry Mellow said...

Bukan nasib di sinie,

Ira Elena said...

Alhamdullillah . terima kasih Ya Allah / Ira menang .

missmashimaaru said...

aLHAMDULILLAH .MENANG JUGAK :)

Mia Liana said...

tahniahhh....

p/s: spot check dah pasang shoutbox ke belum... pasanglah cepat ya..

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)