Nov 8, 2011

Terima Kasih untuk 1 tahun






Hye morning semua *terkebil-kebil mata tengok jam..aik? dah nak pukul 12 tengahari rupe nyer..hehe..



Bahagia betul rasanya hari ni..hehe..tak tahu laaa..sebab anniversary kot errrr..ke bukan ek? dah lame bercinta dengan hencik abang yang sorang ni,akhirnya dah cukup setahun kami bercinta..berkasih sayang..bermadah pujangga..ewahh kemain miang lagi kan..dekat dye lah Yana luah perasaan suke..luah perasaan duka..macam-macam story laa..kalao nak cerita kat sini memang takkan habis sampai ke subuh besok..thanks sayang sebab memahami diri anje..HAHAHA..ayat poyo giler! -__-"


Korang kenal ke hencik abang intan payung Yana ni? rasenyer dah ramai kenal and memang mostly orang kenal kalao sebut je name Yana..ceittt macam perah santan pulak kan..memang tak bermakna lah hidup Yana kalao takde hencik abang ni sorang..entahlaaa..kalao sesape bercinta memang rase camtu kan..betol tak? tetibe orang yang korang sayang sangat-sangat dah tak bersame lagi dengan korang,ape korang rase? nak mati? nak bunuh diri? cehhh macam orang tak waras je nak buat semua tuh..watlek sudaa..HEHE :P


Jom lah Yana tunjuk insan yang buatkan Yana gembira selama 1 tahun ni..I lap lap you darling..muahhhxx :'*








LOADING.............












TUNGGU 1 SAAT LAGI................






















NAH TENGOK LAAA!!






........
................
.....................
..........................
....................................










Thanks my blog sebab dah bercinta dengan Yana selama 1 tahun..awaklah tempat Yana mengadu pasal suka..awak jugaklah tempat Yana mengadu pasal duka walaupun ade orang dengki dengan awak hari tu kan..kan..kan..sampai awak kene hack seminggu kan..kan..kan..kesian dekat awak..jahat betul diorang yang tak suke hubungan kite ni..padahal parents kita dah same-same restu hubungan kite kan..kan..kan..haihhh..harap lepas ni kite kekal je sampai biler-biler..I lap lap lap you baby..huarhuarhuarrrr...


Kuikui..dah tengok hencik Intan Payung Yana? :P


Tak sangka dah 1 tahun berblogging..dan selame 1 tahun tu laa macam-macam perkara berlaku,haters? hackers? eeuuww bencinyer semua tuh -___-" teringat pulak zaman mude-mude dulu berblogging..ayat sempoi giler rasenyer,yelahh first time blogging..masih no idea nak curahkan dekat blog nieh..huhu..merepek je sepanjang mase..kalao tak cayer korang bacelah entry yang lepas-lepas nak dibandingkan dengan yang sekarang punyer..hehe..komfirm bosan -.-" kesian diri ini..


Mungkin makin hari makin matang kot,ecehhh..gaya penulisan pun dah lain..keepidap yeahh! paling suke sebab lepas target..dulu..Yana pernah target nak capai follower 5000 untuk 1 tahun..and now? yeahh..sendiri pergi cari laa dekat blog Yana yer..bukan senang worrr,harus ade kesabaran dan iman yang kuat! HAHA..


Dan ! Yana selalu jadikan Irine Nadia sebagai idola sepanjang zaman..hal-hal tang blog jelah yer..hehe..sebab? errr tak tahulah wehh..memang dari dulu suke dengan blog dye..huhu..


Tu je nak story,yang lain-lain takmo story...hihihihi :P



EH,TERSENARAI TOP 33 CONTEST BEST PHOTO OF ME LAAA




Suke nyer dalam hati..ewahh..sebab Yana tersenarai Top 33 peserta yang paling ngetop kot gambar-gambar nyer dalam contest Best photo of me by Maya Lisa..HAHA..ngetop uhh,macam takleh nak blah...-__-" harap-harap menang..hadiah sangat sangat best yaww :')


Nak bace entry boleh kelik SINI


Nak pegi blog Maya Lisa yang anggun boleh kelik SINI



Okailaahhh,nak pergi study pule..babai guys

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

14 comments:

liya alia said...

waaaaaaa da setahun. aku ni haram xtaw. haha

kajaharuna said...

kite pun ada abang sayang.. nama abang sayang kita memmbebelbebel.. dia sgt comel.. haha :)

yqnq ellyana said...

@ liya :haha,kau pun dh setahun jugak ah tuu

yqnq ellyana said...

@ kajaharuna :wow..cik abg suke bebel yer..kui3

Tihara said...

sampai hati diorang hack blog ni..semuga terus sukses yea :)

yqnq ellyana said...

@ Tihara :thanks yer sbb support :)

Chocolate said...

Kamu ditag! >_0

http://chocalymilk.blogspot.com/2011/11/contest-blog-ter-comel.html

IEQAH said...

uishhh buat debor je..upenyeee da setahun dgn blog..ohh kitaa ni tggu setahun,next year laa..

Nyamuk Terbang said...

wah dah setahun dah

yqnq ellyana said...

@ chocolate :thanks yer

yqnq ellyana said...

@ ieqah :huk2,debor lak dye :P

yqnq ellyana said...

@ nyamuk terbang :hehe,cayer laa

Ihsan Arifin said...

kita tiga bulan lagi nak genap setahun ;)

yqnq ellyana said...

@ ihsan :yeke..tak lame dh tu..huhu

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)