Nov 9, 2011

MEGA GIVEAWAY BY SYIRA SALLEH & CIKNAD






Untuk GA ni,pihak penganjur contest suruh tempek gambar yang paling cantik..ecehh,penat duk godek-godek album nieh..tak tahu mane satu yang lawa plus plus -__-" adeyaii.. takpelah,Yana tempek yang ni jelah ye..harap-harap lawa la dimate pihak penganjur contest sebab nak menang..wehuu..boleh ta? teringin sangat-sangat nak dapat dress kaler putih uh..lawa $$$$ cess,asyik berangan jek kan..-__-"

Yana pertaruhkan ini gambar..
jeng jeng jengggggggggggggg

|
|
|
|
|
|
|
V



Hihii..besor benor pergi tempek gambor..gambar ni snap mase Yana shoot dekat pantai dengan SF Photography..credit to them..dalam banyak-banyak gambar yang di shoot,ramai suke ini gambar maaa..so Yana pilih yang ni jelah..hehe..nak menang !!! mogok tetibe..HAHA

Yana tag Aina dan Biela untuk join yer :')

Cepat ! Tarikh tutup contest 30 November nanti

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

6 comments:

nadzirahzulkafli said...

waa awak cantek !

btw, thanks join my GA..

goodluck dear ! =)

cweety kadbury said...

cntik betul gmba 2....seyesly...jeles nie...xnmpak muke bekerut2....huuuhhaaaa...boleh jd model la..:D

starzieti said...

cantik !

gudluck ea. :D

kinghana said...

cumey :D

i'm a new blogger ^^

http://kinghanablog.blogspot.com/

SyiraSara said...

Syira datang terjah!!

wooww!! ternganga jap tgok gmbar dia!:)

anyways gudluck sis!

thanks for join us..

sufisyahira said...

lawa la pict tu.
terpegun 5 saat pas tgk pict tuu=)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)