Nov 24, 2011

Best main dengan Burung kan



Burung Burung Burung..
Burung ape? Burung Murai..Burung ape? Burung Murai...
#tetibe teringat iklan dekat tv tuh

Nak announce dekat semua orang yang Yana ade bela burung best punyer..ni burung baru Yana..eh sejak bila aku ade burung nieh? -__-" errr.. burung ni baru dibela sebenarnyer..burung dulu punyer yang kaler pink-pink gitu telah mati dimamah hantu belakang rumah..disebabkan sedih hingga nangis tak henti-henti 2897 hari 2897 malam punyer pasal..burung dulu-dulu diganti burung omei yang baru..hikhik..

Mesti korang pening kan..ke tak? ke iye?

Nak tengok burung Yana tak? #sensor sensor HAHA

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

tweet tweet tweet

Motif? nak bagitahu yang Yana ade twitter baru je..dulu-dulu punyer dah tak guna tau atas sebab musabab tertentu lagi menyakitkan hati lagi menyakitkan jantung serta akal fikiran..ceittt..-__-"

Nak chat,tweet,webcam or pape just folow me dekat new twitter yaa..
haduuu,macam lah boleh webcam kejadah semua kan..HAHA..Yana on 24 hours Twitter..err tak jugak,tolak tambah dengan makan and tidur lah ye..hihihii..so jangan segan silu pemolow twitter dahulu kala silelah ikat silaturrahim kita dekat twitter baru ni..
baru berusia 1 hari..wakawaka..sedih betul dengar en -__-"

nak kenal lebih mesra sile kelik icon dibawah


nak suruh Yana folow you olls tinggal lah link kat coment bawah sini tanpe segan silu yer..hati sedang berbunga sakura sebab tu hati jadi baik tetibe..kui3..follow blog dan twitter oke..

LIKE kalao suke entry inii :)




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

13 comments:

IzzahLiyana Tahir said...

hukhuk, ada twitter baru oh c:

zareliqa afiqa said...

Dah polo!weeee..sama lar.baru jek bela burung neh.KEKEKE :D

atyn nayn said...

jum follow2 jugak. hee http://twitter.com/#!/fatinzulkarnain

D'ya Marshmello said...

jom follow2 sambil mengeratkan hubungan silaturahimm. hehe. jom! ni twitter i, sudi2 la follow erk! hehe.
--> http://twitter.com/#!/Dya_Marshmello

JOM SINGGAH & KOMEN : Siapa Nak Free Photoshoot ?

kyoshi_sousuke said...

burung ape ???hihi

Ain εïз~ said...

Ain pun dah follow Yana.. :)
https://twitter.com/#!/you2nique

fiQ'Ra said...

yana, best tak guna twit2.. huhu..

Zylee Rahman said...

Weheeee ingatkan apa lah tadi kak yana post.
Dah follow dah kak yana.
Ni link https://twitter.com/#!/zyleenerdice

Rosalia said...

bruje follow tweet jom follow balik :)http://twitter.com/#!/rosaliaisa

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Suka itu burung ahah xD

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Suka itu burung ahah xD

Phat said...

suspen ingat burung ape tadi hehe..

yana follow phat eh

https://twitter.com/#!/phatthegreat

nurinqist said...

alah, kite tak pandai lah main ngn burung tu , xtaw nk main cmner . ngn burung pipit pandailah . :D

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)