Nov 11, 2011

Will 11.11.11 be lucky for you?








Cantik kan nombor dekat atas tu? Ye ! Hari ni memang kita semua dapat tarikh lawa pelus pelus sebab sekali je dapat seumur hidup..tahun depan dan seterusnya memang dah tak dapat daa..tunggu 12.12.12 lah kan next year..hehe..


Bila lefak dekat group blogger dan usha-usha dekat dashboard,amboi..tepat jam 12 a.m semalam semua orang berpusu-pusu post entry tentang nombor keramat ni..aitotoo..sampai naik jammed kejap! eh yeke? takdelaa..hee -.-" disebabkan jelesh so Yana nak post jugak lah ! #budak ni memang takde keje nak jelesh hal remeh-temeh..phuihhh


Semalam dekat page Yana ade tanya tentang isu ni "Ada ape dengan 11.11.11 ?" saje nak tengok respon semua orang..yelah..bawa tuah ke? ke bawa bala dekat kita semua? ishh nauzubillah..harap dijauhkan lah yer..nak tengok page Yana jomlah singgah dan tekan button LIKE dekat SINI yer..#promote kejap..


Iklan kejap : Tetibe sayu sedang taip entry nih,sebab layan lagu sedih..teettttt T__T




Jom Yana tunjuk respon-respon dari oranglain tentang tarikh ni dekat page..

  • Hari kebangkitan anak setan dan dajjal akan memerintah
  • Ade nombor 1
  • Special date
  • Besday kwn,nak dye belanje makan nanti
  • Hari Jumaat,penghulu segala hari dan solat Jumaat
  • Malam Jumaat
  • Lelaki pergi semayang Jumaat
Haa,tu lah sedikit respon yang dapat..memang xramai nak respon sebab post status pukul 3 4 pagi..time orang sedang membuta,sape nak jawab..HAHA..amboihh..kau buat pe Yana pukul 3 4 pagi tak tido lagi? oke nak tahu cerita tunggu next entry..wehuuu #kasi suspen sikit even xsuspen langsung -__-"

Kebetulan tarikh hari ni jatuh gedebuk pada hari Jumaat kan? jangan nak enjoy sangat,hari Jumaat penghulu segala hari..ermm..kang ngah berparty datang bala tak semena-mena..nauzubillahuminzalik..minta dijauhkan..kalao Yana hari ni,sempena menyambut tarikh lawa 11.11.11..Yana nak.....
  • makan banyak-banyak..kasi embam sikit
  • study untuk test next week,kuang3..tak sentuh buku balik rumah wehh
  • update 1 entry je hari ni..JANJI! simpan cerita untuk esok lak..kui3
  • takmo on9 lame2 nanti kene marah LOL?
  • lepas rendu dekat *ehem* saye,semalam kene tinggal..huwaaa :'(
Da la tuu,ape teruk bebenor wish aku untuk hari ni haa? HAHA..#zikir-zikir takde pulak kan..hishh teruk betul perangai -.-" wish tu untuk hari ni je..besok-besok takde nyer..hihihiiihi..sepesel tuh.

Ade ke yang tak kenal dengan Ustaz Idrus? mesti ramai kenal kan..jom baca komen Ustaz Idrus tentang tarikh 11.11.11 ni

kelik gambar untuk besar

#sumber dari ecah ecot

Oke,dah dah..jangan nak jadi bodoh lagi..whahahaha..okebaii \(^_^)/



Like je untuk perkongsian bersame










Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

20 comments:

ShafyqOnlyy said...

nice info , yang ustaz tuh betul ke ?

NZ Diaz said...

amek kau kene bodoh free dar ustad. haha :D

cikji said...

111111? yg cikji nmpk,hari jumaat je pnghulu segala hari :)

iMah said...

tarikh x bape best..
lappy kene serang kat virus pkul 2.11 pagi..
=.="
malam pulak, kene balik U dah..

Semut Senyum said...

itu sekadar tarikh =)

wunny said...

ok.sme la.da wat jgk entry 2.11.11.11:)

J.Syazwana said...

11.11.11
pagi tadi kite gaduh dengan Akram :(

EZAN IDMA said...

11.11.11.
tiada apa yg menarik pon :p

yqnq ellyana said...

@ shafyq :haah,btul lah tuu

yqnq ellyana said...

@ nz diaz :haha,tu laa..ceittt

yqnq ellyana said...

@ cikji :wahh,bagus2..hihihi

yqnq ellyana said...

@ imah :alolorr..kesian ngat..haha..virus 111111 ke?

yqnq ellyana said...

@ semut senyum :betul tu kak fiza :D

yqnq ellyana said...

@ wunny :kene terjah!!!

yqnq ellyana said...

@ syazwana :alaa kesian,xmo gadoh lame2

yqnq ellyana said...

@ ezan idma :haha..ye jugak kan

upin's mum said...

tak istimewa pom bagi ira, macam hari biasa..

budak penjara said...

haha..seb baik aku tak bodoh

yqnq ellyana said...

@ ira :haah,betul tu

yqnq ellyana said...

@ budak penjara :huk3..yelaa

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)