Nov 1, 2011

Photoshoot 3 | SF Photography





Haiyaa!! sehat semua? *thumbs up

Niat di hati nak update blog beberapa hari lepas tapi takde kudrat yang amat..hihiii..sejak dua menjak ni mesti asyik bace story pasal photoshoot Yana je kan..maaf jika meluat,cess 

Dua hari lepas Yana di invite oleh akak senior dekat UMP nieh untuk jadi talent photoshoot untuk team beliau..wuhuuu,sangat sangat terharu..ekceli dah lame booking untuk photoshoot nieh,ewahhh booking tu, memang bajet hot sentap je kan..bukan booking tapi erm ermmm..akak tu ajak laaa..# maaf sebab saye pening yang amat sekarang untuk taip panjang panjang..hihihiii.. :'D

Photoshoot kali ni guna tema ceria hepy goo lucky..dekat Teluk Cempedak,Kuantan..kenal tak? hehe,pemandangan memang omei lah time tuu..plus angin sepoi sepoi bahase hingga buatkan tudung guaa nak tercabut wehh  ERGHHH

Sile sediakan plastik sampah kalao agak -agak meluat dan nak muntah tengok awek posing kat bawah ni HAHA..ceiittt -__-"













Oke, dah banyak Yana tempek gambor dekat atas tu..huhu..siap king kong punyer saiz lagi..hehe,maaf jika lambat loading..haruslah sabar yer dengan penuh keimanan.. seronok pule rase bila main air dekat laut tu.haruslah basah seluar baju,baru cool baru feel..errr yeke -__-" paling best sebab kebetulan ade pelangi yang omei angat-angat petang tuh..ape lagi,shooootttt laaaa

Thanks sangat-sangat dekat SF PHOTOGRAPHY sebab sudi ajak shoot yer walaopun fotografer memang dah fenat yang amat,shoot dari pagi..memang kental laa,.Yana punyer petang sampai malam...memang seharian lah kan..

Nak tengok hasil kerja SF Photography yang ohsem lagi best? korang boleh ke page diorang dekat bawah ni yer..nanti boleh la ajak team SF Photography pegi shoot untuk potrait korang ke..pre-wedding ke..takpon wedding ke..pape jelah..huhuu



Credit picture to Amiey 

Have Fun !
Entry ringkas sbb nak study..test wehh -__-"


like je kalao suke





Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

23 comments:

Alifah Zahirah said...

Akak cantik . :)

Ku Azhar said...

best la jd org cantik :)

Nyamuk Terbang said...

feewiiit nk ngort

fiQ'Ra said...

smart gaya dia snap ~ kreatif ;)

sumaiyah mokhtar said...

cantiknye, natural beauty :)

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Cantik lah semua gmbr ni :>

FiQa said...

da penah pegi dah teluk cempdak, mmg santekkkkk!!!


;0

IEQAH said...

phewitttt cantekkkk gambar gambar tuee

ZURAINI said...

cantek la yana! :D facial expression memg wow lah.hee.. :D

shalinfaizda said...

Credit to talent yqnq....hup can work with u next time...gud luck in ur test...=)

Awatif Azizi said...

cantiknyer...ske tgk pic yg main buih belon tuu..untungkan jadi org cantik...hehe...btw anda mmg sgt2 cantik... :)

starzieti said...

cantiknye gamba2 die. :D

rindunye at tc. bnyak kenangan manis kat sane. :')

ain dzaya said...

cun!cun!

shiema sufian said...

seriously canteq :)

smilenajah93 said...

wahhhaaa ! bestnyeeee ! pantai pantai :)

Haniada said...

wah.. cantiknye gmbr-gmbr akak..
hehe.. ade harapan jd model niey.. :)

miradyana said...

wah2.cntek2! looks natural ;)

Sanam said...

Super lovely blog :)

Day By Diva
Click here to enter the DayByDiva £100 GIVEAWAY!

yan_n.i.m said...

cantek kemainnn die.. ;)

afina rahmat said...

wah wah ! kreatif lah !! sume gamba cantik2 .like ^^ haha

smy said...

awak cntiklaaa....pndai posing... :D

Suara Hati said...

cantik~~

luqman zakaria said...

suke tgk gambar yang belon tuh..heheh

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)