Nov 25, 2011

Mrs. Lady's Stylo (MLS) bersama Nurul Liyana




Assalamualaikum semua :')


Ramai ke peminat handbag dekat sini? mesti lah ramai dan tentunya jari wajib tunjuk ke arah si gegerl diluar sane kan..#termasuk diri yang menaip ni


Disini Yana nak buat sedikit promosi handbag khususnya untuk peminat tegar handbag ye..promosi bersama Mrs.Lady's Stylo..pernah jumpe blogshop ni? mesti pernah kan..so promosi ni akan berjalan selama 2 bulan sahaja ya..nak dapatkan handbag yang comel serta tampak lebih anggun bila memakainya? jangan segan silu untuk berkunjung di Mrs.Lady's Stylo ye #ade gaya jadi promoter tak?kuikuikui


PROMOSI
25/11/2011-25/01/2012


Di bawah ni korang semua boleh tengok pelbagai collection handbag yang terdapat di Mrs.Lady's Stylo..contohnya

  • Gucci
  • Juicy Couture
  • Tracey StyloSling
  • Shoulder bags
  • Sling bags
  • Backpack
  • Korean/Chinese handbags
  • Tracey Star
  • Clothing
Banyak kan? mesti berbaloi-baloi jika singgah dan cuci mata dekat blogshop nie..nak lebih hebat jum cuci mata tengok handbag yang lelawa kat bawah ni


Tracey Sweet Ribbon Sling


Tracey Classy


Tracey Heart

Tracey Roses

Nak tengok lebih banyak..korang bolehlaa berkunjung dan cuci mata di blogshop dan jugak page Mrs.Lady Stylo yaa..kelik je link dibawah ni

p/s : JGN LUPE JUMPE KITE DI TWITTER OKE >link twitter<

LIKE entry ini jika sukaa :')




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

6 comments:

kyoshi_sousuke said...

xtau nk pilih mana satu...sume comel2..haha

nurul diana said...

wahhh sume lawa lawaaa , rmbang mata aihhh

ishiko said...

nice ^^

Mrs. Lady's Stylo said...

TQVM!

Khas utk Yana,

http://mrsladysstylo.blogspot.com/p/appreciation.html

(:(:

Nelly The Strange said...

cantiknya !!
:)

amny said...

awak menang contest gambar cool :))
http://limelog.blogspot.com/

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)