Nov 9, 2011

Promosi Catalyst



Salam semua :')


Sempena AidilAdha ni,macam-macam promosi barang korang semua boleh dapat kan? so kali ni Yana nak promote dekat semua orang tentang produk fames amos nieh..semua blogger pakai,sebab tu kulit masing-masing lawa..wallawehhh..huhu..ni kire nyer nak habeskan stok yang masih berbaki lah ni..kuikuikui..sape cepat dye dapat !


COLLAGEN


HARGA ASAL
RM 59.90
PROMOSI : 
RM 55.00 UTK 1 COLLAGEN,
 RM 110.00 INCLUDED POSTAGE UTK 2 COLLAGENS 

*STILL AVAILABLE- 4 COLLAGEN*


HAIR TREATMENT & HAIR REVITALIZER



HARGA ASAL
RM 80.00 UTK 1 SET

PROMOSI
RM 75.00 SHJ UTK 1 SET

*STILL AVAILABLE- 2 SETS*



Jika berminat nak beli boleh PM Yana di facebook okeh..tekan kat SINI jer :') Promosi catalyst ni sampai 25/11 je tau..so cepat2 grab!




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

2 comments:

Allyza Abdullah said...

out topic, senanye nk tanye collagen ni any age ke dah boley amik, ke adult je huhu kalo awk pkai, sy pn nk cube sbb kite mcm sebaya :)

yqnq ellyana said...

@ allyza :collagen ni boleh pakai pada semua peringkat usia..no side effect :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)