Nov 15, 2011

Mary Kay Beauty Workshop










Cak Cak! Sehat dan beauty beauty semua?


Pernah dengar produk Mary Kay tak? for sure pernah kan..ni produk skincare yang sangat-sangat femes sejak dulu lagi..Yana kenal produk skincare ni dari blogger cantik femes atau dikenali mama moden..akak Cpm Honey..kenal kan akak Cpm ni? dye adelah kakak kepade blogger meletop Irine Nadia ler..aitototo..


Oke,dah lari topik -__-"


Produk Mary Kay sangat berkesan..99% pelanggan berjaya dengan Mary Kay..sebab? produk Mary Kay tidak mengandungi sebarang jenis bahan kimia..semuanya berasaskan tumbuhan..jadi kulit korang pun tidak akan mengalami sebarang pengelupasan la..nak tahu lebih details tentang Mary Kay? korang boleh mengendap dekat page-page dibawah ni ye



Ada yang berminat nak join Mary Kay Beauty Workshop bersama Yana and the Beauty Consultant? lagi ramai lagi best ye..so untuk details korang boleh rujuk dekat bawah ni ye..


Galakan : Students UMP dan juga mereka berada disekitar Pahang ye


Lokasi : UMP Gambang/Kuantan,Pahang


Bila : Hujung Minggu


Agenda :
- Ketahui Cara Penjagaan muka yang lebih berkesan
- Belajar Cara Membelai Kulit Wajah dengan betul
- Teknik solekan simple
- Mengenalpasti jenis kulit setiap orang
- Cara memilih produk skincare dan makeup yang sesuai
- Semua tentang skincare dan makeup



Skin AnalisisKulit anda akan dikenalpasti dan set penjagaan wajah yg sesuai akan dicadangkan kepada anda untuk mencuba sendiri.

Facial SessionSemasa facial session, anda akan diajar cara2 yang betul untuk membersihkan kulit wajah.

Antaranya:
- Hand Spa, Lip Spa, Eye Care
- Cara yg betul penggunaan Cleanser, Mask, Freshener dan Moisturise

Basic Make-UpPada sessi ini, peserta diberi berpeluang untuk mencantikkan wajah anda dengan mengunakan barangan cosmetics dari Mary Kay. Antaranya seperti foundation, mineral powder foundation, eye primer, mineral eye color, eye brow, eye liner, mineral cheek color, creme lipstick, nourishine lip gloss dan macam2 lagi. 

Free :
Semua produk skincare dan makeup disediakan bagi setiap orang.Hanya bawak body je oke ke workshop..hehe..best kan?

Yuran :
RM10 sahaja.


 Mary Kay Beauty Workshop





Berminat nak join? PM Yana oke..memang tak rugi pun sebenarnya..dengan harga RM10 korang boleh try pelbagai tester Mary Kay..lagi ramai lagi best..nak bertanya atau berminat..PM Yana di Facebook Oke? kelik SINI..


Harap mendapat Sambutan yer :')



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

5 comments:

Fatin Diyana said...

mcm best je..bile worksgop ni?

Eena Arrina said...

folow ena.ada hadiah utk new folower :P

Cik Dolly said...

best guner mk nie...btw i tiap2 mgu adakan scc..lg best biler share dgn kgkwn :)

juanita said...

Good job dek.
Insyallah jadi akak turun yer..
Hmm...kene sediakan hadiah spesel ni utk nurul ;)

e.l.i.z.@ said...

erkkkk gambar² tu k.eli yg punye la..hurmm btw MK x sesuai pun ngan k.eli huhuh

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)