Jul 3, 2012

Kini kembali




Assalamualaikum semua
...............................................................


Seakan tak percaya masih menaip untuk blog untuk kesekian kali.Hampir sebulan saya tinggalkan blog.Sedih tak tipu langsung.....Sekarang jari masih kaku,otak pun kaku,hati serta perasaan turut kaku.Dalam fikiran banyak benda saya nak kongsi,tapi apekan daya broadband baru ada ditangan.Toyol curi toyol curi toyol curi! *lepas perasaan*


By the way dah nak masuk sebulan saya cuti semester dirumah.Pelbagai aktiviti saya buat dirumah.Tak kurang juga menternak lemak.Baru sebulan dah naik 3kg.Yesss!Misi tercapai.Yang paling best belajar memasak.....ehh macam tak percaya.Lepas ni nak daftar masuk masterchef.Sekian.


Walaupun tak update blog,tapi secara senyapnya saya masih online ditwitter dan juga facebook.Hehehee...see?Mostly saya habiskan masa ditwitter.Siapa selalu tweet tu dia tahulaaa.Blog ni In shaa Allah saya akan slow slow update yaa lepas ni.Sory guys yang tanya kenapa saya tak update blog.Harap dah dapat jawapan.


Esok laa update lagi.Banyak benda nak dikongsi.Mohon maaf.Saya tiada idea sebab terlalu keeksaitedan.Cissss.Sejujurnya saya rindukan dunia blogging.Tanpa blog saya tak kenal ramai kawan baru....

Salam rindu beribu kali rindu,
Yana....

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

6 comments:

kaizen said...

x tego pon kn...

k fine....

una imana said...

keep blogging..:)

deno said...

:)

muhsin.aminudin said...

tapi kita tak kenal pon :) haha

Aida Omar said...

berjaya ternak 3 kg.. tahniah. hehe.. update jgn tak update :)

nadia said...

yeahhh..terus blogging.. :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)