Jul 26, 2012

Salam Ramadan buat semua





Assalamualaikum.


Salam ramadhan buat semua. Rasanya tak terlambat lagi untuk saya wish. Makin hari makin busy. Busy ape pun saya tak tahu. Sampai lupa blog yang satu. Maafkan daku. Yang pasti saya selalu baca entry dekat blog awak semua. Bagus,selalu update. Hmm.

Macam mana puasa ramadan kali ni? Mesti lagi bagus dari tahun tahun yang lepas kan. Syukur rasa dihati dapat berpuasa dengan keluarga tercinta. Syukur sangat. Dan terima kasih kawan-kawan yang contact saya ditwitter,wish happy fasting and so on. Diri ni masih wujud ditwitter ya,lepas ni kalau nak contact ape-ape terus ke emel dan twitter. Harap maklum. Dan...sesiapa nak tempah tudung tu,untuk makluman semua saya dah tak ambil tempahan. Sorry sangat.....

Semenjak berpuasa ni,badan akan rasa letih bila tak buat kerja. Ye,bila tak buat kerja. Contohnya asyik tidur dan goyang kaki. Tapi bila buat sesuatu kerja contohnya kemas rumah dan sebagainya,badan akan rasa lebih segar dan bertenaga. Semua rasa macam ni ke? Atau saya sorang je? *Thinking* Lagi best tahun ni tak missed lagi solat Tarawih. Syukur sangat. 

Kadang kala rasa tersentuh dihati. Tatkala jam pukul 12 malam ke atas,masih ada insan yang bertandang keblog saya. Rasa terharu walau sekian lama tak update. Terima kasih pengunjung setia. Terima kasih sangat-sangat. Sebenarnya saya ada satu surprised untuk ditujukkan pada semua. Yang contact saya tahu laa. Tapi saya yakin ramai yang belum tahu..nak tahu ape..? Tunggulaa... :p

*
*
*
*
*
*
*
*


Ha..kenal lagi tak budak Yana ni? Kalau tak kenal dah laa..*jeling*
(Ada orang teka saya budak darjah 6..Hahaha..oke tak?Budak kecik lagi...)





Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

3 comments:

Nelly The Strange said...

salam ramadhan !
:)

muhammad asyraf said...

Salam ramadhan :)

Salam kenal www.kisahsigemok.com

khairul akmal bin azman said...

salam ramadhan..
juz take note k..
berjaga jaga dalam tulis bbm kat profile tweet ke k..

ramai kawan perempuan kene msg yg bukan2..

#pesanan ikhlas

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)