Jul 17, 2012

Siapa cakap Liyana tak femes?




Assalamualaikum

Ini bukan entry berlagak.Bukan entry angkat bakul sendiri mahupun tagih populariti.Ini entry membuka mata semua orang bahawasanya Liyana itu femes.**PANG!!!!** oke dah sedar dah.Terima kasih atas tamparan hebat itu.

Entry kali ni saya nak promote LIYANA...eh silap nak promote BAWAL LIYANA sebenarnya.Oke gelak besar 5 saat.Tak sangka tak duga ada juga nama bawal Liyana kan.Ewahhh.Ingat golongan artis je ke ade..aku pun ado..kau hado?hahaha :p

Bawal Liyana sangat cantik.Colourfull....and nice one.Contoh bawal Liyana boleh rujuk bawah...

 
 




Semua bawal Liyana ni korang semua boleh dapatkan di blogshop akak kesayangan saya *angkat kening*..iaitu di Scarft Sweet Honey yaa..harga sehelai RM39 sahaja.Beli 3 helai dapat free postage dan juga special gift dari Sweet Scarft Honey.Berminat?boleh serbu blogshop ini-----><ScarfSweetHoney>

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

9 comments:

Aisya J said...

Ohh cantiknyaa! :O

Nor Amira said...

cantik sangAT :)

are_lin@yu said...

akak kamu ke..hihi..knl2..

nabila azmi said...

cntik tudung ni

NURUASHIA said...

hehehe...cntek sgttt tudung neh...line tpi tu terbaikk ^^
nk serbu ehehhe

RIMA DANIA said...

tudung kat situ memang semuanya best2... memang berhajat grab salah satu tudung kat online shop tu..

khairul akmal bin azman said...

saya suke girl berhijab


comel gile

Hanif Idrus said...

Cantik...

liyana ♥ said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)