Jul 4, 2012

6 Gambar Photoshoot





Assalamualaikum...


Gambar photoshoot?Cepat je tekan link kan..Terima kasih daun keladi.Sebenarnya baru baru ni saya dapat gambar photoshoot dari fotografer di UMP,yang mana dia ni senior saya lah kan..Gambar ni dah lama,usia hampir sebulan lebih kot,ke dah dua bulan..ermm tak kesahlah...saja nak share,kalau suka tolong senyum depan laptop,kalau tak suka pun kena senyum jugak.Sekian....


Thanks to Najib untuk gambar ni yaaa..Maaf saya tak pandai posing.Mohon maaf.










Sebenarnya si fotografer suruh pakai jubah kot kalau tak silap hari tuuu..tapi tak ade so saya rembat dress jelah.Hehehee.Sekali tengok macam oke,dua tiga empat kali tengok macam gemuk dah.Ape pon tak boleh.Disebabkan saya selalu bergambar,ada beberapa rakan tanya saya ni model ke....For your information "saya bukan model laaa..senior saya nak test teknik ambik gambar kot,"main kameraaaa"..lepas tu ajak saya jadi bahan uji kaji..eh?hahaha.." maka terhasil lah gambar diatas.Cehhh..kemain panjang lebar.


Nak tengok lain lain photoshoot boleh tengok di sini yaaa..kalau sudi LIKE dan COMMENT lah sekali..



Terima kasih sudi membaca.....






Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

17 comments:

Phat said...

nak sainnnnnnnnnnnn

milasharmila said...

wah.. model laa.. cantik! :)

Saya Disini said...

cntik

Iza Zaty said...

Wahh ! comel la akk ni. gambar no 1 lgi comel sebab akk senyum lebar2 ;)

Puan Gojes said...

wa, da like model ni. 1st picture i like ;)

are_lin@yu said...

tak nampak tak pandai pn..comel aja..hehe

Meera Ishak said...

hehe^^ sekali tengok mcm fifi dalam cerite klik tu :D

luqman zakaria said...

cantek jer..ok jer la..ape lak x pandai posing..:)

.: rOzirOx :. said...

comel tuan rumah :)

drzira said...

mke awak cam mke camela dlm chiquititas hehe

nadzirah sofia said...

not bad!

zeyeyey said...

Nak sainnnnn kak cantik . Hehehe .

~MiZz Atie ZieYa~ said...

cunnnn

shera said...

comel ^_^

miss fluffy said...

nice pic dear;)

zainatul abu bakar said...

cantiknyaa gambar...btw, jemput baca entri terbaru sy photoshoot bersama Yuyu Zulaikha http://perempuankampungmoden.blogspot.com/2012/07/photoshoot-makeover-with-yuyu-zulaikha.html

Cik Ungu said...

alaaa...nk jgk..heeee

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)