Nov 26, 2012

Sama macam Diana Amir?



Assalamualaikum..

Ini entry kembang hidung empatblas inci. Bukan apa, seakan tak percaya bila diri dikatakan macam Diana Amir. Eh perasan ahh kau Yana... Hahaha. Tapi sebelum tu ramai-ramai buka entry SINI dulu, kena baca dan komen dulu. Lepastu review sedikit komen dari blogger popular dan cantik ni :) diorang komen camni..










Rasanya bukan sama dari segi muka kot, mungkin cara pemakaian shawls. Hehe.. tapi ayu tetap sama untuk aku dan dia. Ehhh? Sebenarnya cara pakai tudung ni pun aku refer tutorial Diana Amir semasa bulan Ramadhan haritu. Dalam cerita Akustika Ramadhan. Diana Amir jadi artis jemputan, lepastu dia tunjukkan 2 tutorial hijab kalau tak silap. Cantik and nice. From that, main cuba belit shawl sendiri dan akhirnya pakai untuk ke Dinner. Yeay Im done.

Nak tengok gambar dinner boleh tengok dekat SINI tau (:  ...............................................


Nah sama tak? Eh bukan muka tapi pemakaian shawl.. kalau nak cakap muka kitorang sama pun ape salahnya. Aku terima seadanya. Bhahaha.... eh dengar kata Diana Amir bertunang dengan ustaz haritu kan? Haa gosip artis cepat je kau kan Yana... cantik dia bertudung sekarang, seriously aku suka dengan penampilan dia. Style ohh... dear Diana Amir,Im really adore you... Pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas. Lols..

Dari secret admire mu : Yana xoxo.




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

24 comments:

Shazwani Ramly said...

aah la. wani pn baru perasan. kak yana versi diana amir. cantik la kak yanaaa. :)

diariesyaya.com said...

diana vs yana . Okeyy lettew , bleh jd twins :)

Azuan Shaari said...

Yup .. cara pemakaian shawls tu samee laaa ^_^ tapi nuyuyana lagi sweets kot

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

suka dengan cara yana dan juga cara Diana Amir pakai shawls... Simple but nice... ^_^

amirnawawi said...

Kamu lagi cantik saya rasa,, Untung Faez..haha

red jambu said...

ha'ah.. macam diana amir la..shawl tuu.. :)

nurdani said...

cantik style tudung tu tapi saya tak pandai nak gayakan.hehe. yang penting yakin kan

Secrets of A Teenage Girl said...

cantik pemakaian shawls tu tapi mesti jenuh kan nak lilit sampai jd cantik mcm tu kan? hehe.. yana pun tak pandai. (nama kita sama ;P)

well, yana(awk) dan diana ayu sgt2! lg satu, suka tgk diana pakai tudung skrg ni.. ;)

Noura Qifays said...

lawa ! ajarlah kte cre nk pkai shawl mcm tu :)

hazanis said...

tutorial please. :))

Hanif Idrus said...

memang versi diana Amir...serius..cantik!!

yqnq ellyana said...

@ shazwani : tenkiu sayang (:

yqnq ellyana said...

@ diariesyasya : hehe boleh ke jadi twins ni.. eheh :D

yqnq ellyana said...

@ azuan : Allahu.. sy suweet ke? biase2 je ni (:

yqnq ellyana said...

@ farawaheda : haah nampak simple tapi complicated sebenarnya -.-

yqnq ellyana said...

@ amirnawawi : ehh sempat lagi sebut nama faez :p

yqnq ellyana said...

@ red jambu : hehe shawls je kan

yqnq ellyana said...

@ nurdani : haah yakin yg penting ! (:

yqnq ellyana said...

@ secrets of a teenage girl : hai yana ! (: thanks a lot yaa

yqnq ellyana said...

@ noura : insyaAllah ada masa saya ajar tau (:

yqnq ellyana said...

@ hazanis : hehe boleh. demi awk yg comel :D

yqnq ellyana said...

@ hanif : thanks awak (:

fatehahmohamad's said...

assalamualaikum . um akak canti :) macam mana pakai shawl macam tu ?

yqnq ellyana said...

@ fatehahmohamad : waalaikumussalam (: senang je, nanti akak buat tutorial tau :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)