Nov 30, 2012

Berita Baik (:


Assalamualaikum

Berita baik yang bakal disampaikan adelah saya akan lanjutkan tarikh Segmen 20 Blogger Bertuah sehingga 2 Disember ni. Sepatutnya habis hari ni kan? Lagi ramai join lagi meriah (: Dan seterusnya link blog-blog peserta dan bloglist akan dibuat selepas tarikh 2 Disember nanti lah ye. Jemput join DISINI.

Hujung minggu ni tak berupdate blog lah gayanya. Sebab saya kena hadiri seminar di Duta Village Beach Resort sehingga Ahad. Lama tu... Jam 3 petang (Jumaat) dah kena gerak. Tapi blog ni bila-bila masa je korang boleh masuk. Tak dikunci rapat. Jemput masuk jika rindu. Eheh -.-"


Mungkin ni lah tempat yang bakal saya tuju tu. Sooo beautipool. Siap google awal-awal tanda semangat. Tapi pakaian belum kemas lagi. Dekat dengan pantai. Yeay (: Moga dapat tuntut ilmu yang bermanfaat dekat sana, In shaa Allah (: Ape-ape cerita dekat sana, nanti saya akan kongsikan.



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

5 comments:

sheera aya said...

dekat dgn rumah kita la tu :).best2..ade pntai..

Rozita a.Halim said...

http://kamusayepunyer.blogspot.com/2012/11/2nd-segmen-jom-upkan-followers-sampai.html

klik

Mila Ahmad said...

mak aiii view cantiknya :)

Hanif Idrus said...

Selamat bertraining dan selamat bersegmen..SEmoga sukses segmen awak ni...
Contest SEO -Minta klik G+

Shazwani Ramly said...

untunglah sambil seminar blh brjalan kan kak yanaaa. heee

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)