Nov 22, 2012

Ghinduu



Assalamualaikum 


Tuan tuan, dan puan puan. Sihat semua orang?

Rasa janggal rasa pening tapi masih keeksaitedan sebab dapat update blog seperti biasa. Bukan apa, dah 2 minggu blog dibiarkan, seminggu balik rumah cuti midsem tanpa broadband sebab tertinggal di hostel, dan seminggu lagi minggu paling menyeksakan zahir batin dekat hostel sebab takde internet. Eh aku nak hantar report pun susah tahu? Buat assignment lagi. Cisss *tumbuk dinding* dan yang paling penting rindu nak baca blog-blog lain.. Hmm

Dah habis mukaddimah panjang berjela. lol -.-

Cuti seminggu memang cuti kaw-kaw punya. Bukan nak bukak buku dan nota. MashaAllah,jangan contohi perangai aku ye kawan-kawan. Tapi moment buatkan aku rindu kawan-kawan lama bila terjumpa gambar-gambar kami di celah-celah buku dalam fail lama.


Siapa sini pernah belajar di KMNS? Yeah,kita sama. Fatin Liyana pun belajar sini tau :p Nasib baik tak nampak jelas muka dalam gambar ni, bukan ape, terlebih kiut masalahnya. Tapi...cari ah kalau jumpe..Kalau lah kan. Ini gambar formal punya. Dan tagline kelas "simple sangat-sangat". Sebab ape pilih tagline cenggitu? Sebab mentor kitorang selalu marah-marah sebab tak pandai bio, lepastu dia akan camni "benda ni simple sangat-sangat, takkan tak reti" annoying tak? Hahaha. Setiap hari dengar ayat sama. Haihh cikgu Aida, rindu nak dengar cikgu berleter tahu tak..Ghindu ! :(


Yang ni gambar candid. Masa ni semua orang sibuk nak berebut pilih props. Pfftt


Mana aku mana aku? Hahaha. Ya Allah awat muka aku lagu ni~ stress tau kalau ambil gambar passport ni. Mesti muka ketat punyer. Ciss. Dapat jugak curi seketul dua gambar passport kawan-kawan, buat lepas rindu. Maaflah Shima, Anis dan Fatin kalau kau marah aku tayang muka korang dalam blog ni. Hehehe.

Tapi sebenarnya kawan-kawan dekat matrik la paling aku rindu. Kawan sekolah tu ada jugak tapi sikit je rindu. Hahaha. Ppftt. Kawan matrik lah best. Ermm nanti dah kerja mesti rindu kawan-kawan dekat universiti ni pula kan? Secara tak sedar, ramai kawan yang ada dalam hidup kita sampai sekarang. Berkawan biar seribu, pakwe biar satu, tunang biar satu, suami pun biarlah satu. Eheh tata.




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

5 comments:

Shazwani Ramly said...

wanie sebelum ni kolej matrikulasi selangor. :) baru lagi and wanie second batch. now, dh tiga tahun la. heeee. samalah kita matrik dulu cume tempat lain dan kak yana lebih tua, heeee.

MiSz fiFiEyQa said...

yana!same la kite..rindu sgt kat KMNS...kat ckgu Aida yg garang n semangat gile time mengajar..haha..ckgu hayati dll..
Bile dah msuk uni, tetibe rndu plak dgn suasana matrik kan..sobs.

yqnq ellyana said...

@shazwani :amboii laju je cakap akak tua yer. Tak boleh jadi ni.. *jeling*

yqnq ellyana said...

@ fifieqa : Eh really? cikgu Aida tu mentor sy tau..memang dia garang tapi baik hati sangat :)

♥Putri ilyanie♥ said...

WAH.. matrik juga ye.. putri matrik perak.. jemput singgah blog putri pula..

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)