Oct 6, 2012

Enjoy discounts up to 50% for 4 DAYS ONLY at Body Shop!!






Assalamualaikum

Suka barangan dari Body Shop? Sekarang pihak Body Shop ada buat promotion discount selama 4 hari sahaja. Dari 4-7 Oktober 2012. Last esok ! So ape tunggu lagi, hujung minggu ni jom serbu Body Shop dan dapatkan barangan kesukaan korang sehingga potongan 50%. Serius tak tipu ! :')





















Teruja? lepas ni klik je link dekat atas tu untuk pilih mana-mana barang kesukaan jiwa raga korang ye. Promotion ni sah sampai esok je. Tepat jam 12.01 pagi esok dah tutup. Hehehe. Grab it now! Jangan lupa layari blog Body Shop (KLIK) dan juga facebook Body Shop (KLIK) juga ye :')

p/s: Sesape baik hati haruslah pos kan saya hadiah seketul dr Body Shop. Sekian :p







Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

3 comments:

AsiaCube said...

Terima kasih tuan blog atas info :) Visit here..hehe



Nota kaki:
AsiaCube menawarkan perkhidmatan untuk bertukar like,pengikut serta trafik :)
Lawati AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site! untuk pendaftaran percuma :)
Muat turun panduan ringkas AsiaCube : Tutorial AsiaCube
Tonton Video AsiaCube : Tonton Video AsiaCube

Hanif Idrus said...

Khas for ladies...kikiki

NURUL ◕‿◕ said...

tag untuk kamu!

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/10/saya-suka-dress1st-giveaway.html

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)