Oct 24, 2012

Dinner PERMATA UMP



Assalamualaikum


To the left to the left *~*

Lama tak update blog kan? Lately saya teramat lah sibuk dengan test,kuiz,assignments dan segala program dekat UMP ni. Dan alhamdulillah,sekarang dah berada dekat rumah. Cuti raya haji lah katakan..*smile.jpg* lepas cuti ada 3 test lagi menanti. Sangat best. Lols

Ahad malam yang lepas (21 Oktober 2012) saya hadiri dinner PERMATA UMP dekat Arabian Bay Resort,Bukit Gambang Resort City. Tempat ni baru siap dan baru dibuka sebenarnya. Cantik sangat pemandangan dekat sana lebih-lebih lagi waktu malam. Ohh sebelum terlupa, PERMATA UMP tu persatuan mahasiswa mahasiswi UMP untuk anak-anak kelahiran Terengganu sahaja ye.


Dan... Ini saya dan Mariah :) Posing dalam bilik je dulu.


Nah! Zoom sikit. Terover putih lak gambar ni *~*

Majlis dinner kali ni sangat simple. Semua mahasiwa masuk dewan. Tunggu ketibaan VIP semua. Bacaan doa. Lepas tu boleh makan.. Best kan? Tak payah tunggu orang siap berucap semua. Hahaha u__u


Dan ini... banyak tak? SShhh. 


Kalau boleh nak penuhkan satu meja tau dengan pelbagai jenis makanan :) Yang paling best sebab hadir dinner ni FREE sahaja. Takde bayaran, dan dapat makan banyak dan puas-puas. Ni lah saya rasa dinner yang pertama kalinya dapat makan banyak dan balik dengan perut yang kenyang. Hehehe


Ni meja kami.


Belon wajiblah dijauhkan dari saya. Takot meletop sebenarnya *sigh*


Yang ni pula orang kuat PERMATA UMP. 


Ni kawan baru.. nama dia er... lupa -..-


Sambil makan sambil dengar lagu. Seronok oke. Rasa nak menari je. Ehh over :p


Haruslah bergambar sebelum balik :)


Like a princess? Ciss. Haha. Btw Mariah comey lote :p


Last from me. Hai :)

Dinner best. Tapi yang jadi tak best sebab pening nak pilih dress mana yang sesuai.. and.. kalau lah setiap dinner tu dapat makan kenyang macam ni kan best :) Tu je cerita kali ni.. tunggu cerita sembelih lembu lak. Hehehe.. Tata.

p/s: sebenarnya ada banyak lg gambar nk upload tapi malas ah :(





Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

12 comments:

amirnawawi said...

Best gak makan free nih..

shafiqabdshukor said...

dinner.. dinner...

fatin amalina husna said...

uish..kenyang je balik dr dinner tu kan..hehe..

anyway mcm mana buat tudung tu?? nmpak kemas..=)

luqman zakaria said...

wah! bergaya sakan semua! makanan pon sedap..hehe

maitimie said...

makanan yang paling sedap..fosholaaa mknn free :p

sara (: said...

Untung lah kan? huhu...

sYiRa LoKMaN said...

selamat hari raya aidiladha
http://syiralokman.blogspot.com/2012/09/stylista-contest.html jom join contest ni..guna gambar raya anda ^_^

Hanif Idrus said...

Mkn2 utk anak2 Trengganu..tempatnya dan orangnya cantik sekali....

yqnq ellyana said...

@ amirnawawi : makan paling best adelah makan free tahu :D

yqnq ellyana said...

@ shafiqa : yeay (:

yqnq ellyana said...

@ fatin amalina : memang kenyang.. tudung ni main belit je :p

yqnq ellyana said...

@ luqman zakaria : kena lah bergaya sebab dinner kan (:

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)