Oct 31, 2012

Blog masuk Majalah Remaja :')




Assalamualaikum


Hari ni mood saya oke. Rasa happy rasa eksaited. Segala masalah sila tolak tepi. Memandangkan hari ni penghujung bulan 10, saya nak berkongsi sesuatu yang bermakna atau dikira kenangan manis laa bagi saya, ehemm *ayat skema pula --"*

First of all, haritu ada sorang girl ni contact saya dekat bbm. Dia cakap camni haa..



Respon saya? Of course lah terkezut gila babeng kan? Hahaha. Dalam hati betul ke dia ni, kot-kot silap pandang kot. Entah-entah blog oranglain. Sebenarnya nak sedapkan hati, takut kecewa dikemudian hari, ceithh. Lepastu dengan gigihnya pergi kedai cari Majalah REMAJA isu Oktober ni. Soooo sad sebab dah habis. Hurm -__-"

Buat-buat tak tahu. Konon nak sedapkan hati lagi. Sampai lah satu hari ni, ada kawan dekat twitter pula yang tegur saya. Dia cakap camni haa...


Respon saya? Is it true? Masa tu dalam hati nak selongkar semua kedai buku atas dunia ni semata-mata nak cari dan tengok depan mata blog saya masuk Majalah REMAJA. Gelojoh kau Yana.. Tapi kan.. masa beli tu saya tersilap beli yang keluaran 15 Oktober punya. Bila belek ruangan blogspot, tengok blog oranglain je ada. Blog saya takde pun. Sedih tahu... Hurm.. Sepatutnya saya kena beli keluaran 1 Oktober. Ciss ciss

Dengan belas ehsan dan simpati kawan, kebetulan dekat tempat kerja dia ada Majalah keluaran 1 Oktober tu lalu dengan jayanya hantar mms gambar blog dahku serba pink ni. Yeay. Gembira kemain. Hahaha.. Entah pape je kan? Thanks ye kawan.

Nah muka depan Majalah REMAJA 1 Oktober. Bukan gambar saya tau. Gambar artis mana pun tak sure ni. Macam Juliana Evans ke bukan eh? Ke Nuyuyana? Hurm kompius. Ahaks.



Dan... kalau awak semua belek ke ruangan blogspot tu, nanti akan jumpa ini. "Santai Si Nuyuyana". Ewah.. Markah dapat 3/5 je? Tak cukup power lagi ni, Hahaha. Malunya ada gambar saya empat ketul pakai baju meghah tu. Itu semua gambar masa raya Aidilfitri hari tu sebenarnya :')



"Blog santai milik Nurul Liyana ini memiliki kecomelannya yang tersendiri. Mengekalkan ciri-ciri blog seorang gadis comel dengan paduan warna pastel dan merah jambu sebagai penghias dan sememangnya tampak kemas. Menjadikan blognya sebagai tempat perkongsian ........blablablabla.." (tak nampak dah dia tulis apa.Haha)

Terima kasih dari saya buat Majalah REMAJA ! Majalah yang sangat-sangat best dan berguna untuk semua. Jom support Majalah REMAJA ! :')


p/s: Saya juga pernah masuk UTUSAN MALAYSIA. Hehehe. Meh kelik link SINI untuk baca.




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

11 comments:

oNe_nIe said...

wahhhh!! tahniah2 :)

Nurul Aini said...

Wahhh..tahniah..retis lah ni.hehe..semoga terus berblogging. ^__^

nurul jannah said...

saya ada beli mjalah ni tp xpasan lak yana...hehe

EA Dressbaju said...

assalam & tahniah dik.. nnt sis nak pi cari majalah tu ya..

http://eadressbaju.blogspot.com

kaizen said...

perghhhh makin femes aaa... nk sain please..... hehehehe

cikmisi leen said...

wahh ! tahniah2 .. hehe =)

Puan Gojes said...

taniah :)

Rozuan Ismail said...

tahniah!! pencapaian yang mengkagumkan

luqman zakaria said...

wah best nye! tahniah2!

aisya SENSEI said...

wahhh, untung la dpt masuk majalah...dah jadi ala2 retisss gtuh...btw tahniah ye yana..

Secrets of A Teenage Girl said...

eh2, dpt msuk paper.skrg majalah pulak..seronoknya! ;) oklahkan dpt 3/5. kira blog awk ni bestlah sbb tu berpeluang masuk majalah tu.. tahniah tau.happy 4 u ;)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)