Dec 23, 2012

Study Week Bermula



Assalamualaikum semua <3 <3 <3

Siap kasi <3 lagi dekat semua orang. Hati siape tak gembira bila dah start study week. Eh padahal hari ni hari ke-3 study week. Heaven kemain. Habis je kelas semua pakat tarik beg balik kampung, lain pula dengan diri menaip ni, qada' tidur tak sudah-sudah. Macam la selama ni stay up sampai 6 pagi berdating dengan buku u_______u Biasalah study week, awal-awal ni takde nak jenguk buku, dah cuti berbaki tiga hempat hari sebelum final baru nak gelabah cari nota celah fail. Paling teruk asyik keluar ke Kuantan jep tanpa jemu. Habis duit dalam poket. Tolong doakan agar diri ini dapat hidayah dan hinsap banyak-banyak untuk belajar. Hmmpp!!

   

Kalaulah semua buku seindah warna pink dan sekiut miut macam ni, dah lama gomol buku ni tau. Kenapa cantik sangat, belajar pun semangat je rasanya. Eceh, mentang-mentang fanatik warna pink. Siap ada cupcake lagi. Hihihi. Lagi seronok nak belajar oke. Dan-dan je kan................

Cute and Beautiful Pink Furniture Decoration in Teenager Girls Bedroom Decorating Designs Ideas Teenager Girls Bedroom Decorating Ideas with Modern Furniture

Tak dapat buku, dapat bilik tidur seindah sakura macam ni pun ai redha. Hahaha. OMG kenapa nice sangat? Simple tapi comel. Tapi kalau study week dalam bilik macamni alamatnya tak study lah ai.. tido je memanjang. Lepastu posing sana sini amik gambar. Wadehel lah perangai aku cemnih...........

  bobble, cupcakes, cute, novelty cupcakes, pink

Yummeh, comelnyaaa!!! Nak cupcake macam ni! Baru lah dapat study dengan bersemangat gitew.. Tapi kalau dapat mesti sayang sangat nak makan ni. Letak dalam frame jelah. Lepastu telan air liur. Demi insan tersayang, ai nak belajar lah buat cupcake cenggini, biar dia terharu kuasa patratosduebelas. Romantik tak ai? hahaha..eh itu semua cerita lepas kahwen ah, bukan sekarang. No no no.........................

Kesimpulannya, study week kali ni ai nak semua dekat atas ni. Biar ai ada mood untuk study. Ehmm demand kau joyah. Sebenarnya bukan study week pun tapi movie week. (Y)




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

15 comments:

kaizen said...

kalo sumer pink... kepala pon naik pening....

Anis Athia said...

Good luck exam yana :)

yqnq ellyana said...

@kaizen : tak pening pon. suka ade laa

yqnq ellyana said...

@ anis: thanks my dear (:

♥WanieyZuki♥ said...

rasa macam heaven je kaler pink semua satu bilik..kihkihhki.. goodluck sis for exam nanti :D

shadhira said...

dan sesungguhnya, perkara di atas terjadi pada saya jugak. heee.. minggu 'study week' bertukar mnjadi 'mggu movie'... buku pljran elok je tertutup kat sebelah lappy..
anyway, good luck xam.. anggap je sabtu ahad ni holiday.. isnin mula study.. konon..

miss fluffy said...

selamat berstudy..hehe...chaiyok2!!^_^

Shazwani Ramly said...

sama lah kita :) good luck.

e_darel said...

Saya fanatik biru . Hiks .
Goodluck :)

NurainSuperr said...

GOODLUck kak yana ! :)

Dayana AZ said...

Hehe nama je study week kan :P . Dayana lagi lah, dpt study month, sebab cuti sebulan, naik2 terus exam. Haihh~

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hehehe.. kalau semau buku mcm warna pink tu. mmg masyuk lah belaJar..

yqnq ellyana said...

terima kasih semua ^^, jom study jom ! (:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Moga penduduk di sana terus cekal...

nurul nabilah said...

jemput ke sini (blog saya yg tak seberapa)

http://nomilonocoffee.blogspot.com/

saya newbie :) suka baca bloh niyh :D haha ..niceee :D

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)