Dec 30, 2012

Bitaufiq Wannajah! (:



Assalamualaikum.


Study week dah berakhir. Maka final exam bakal bermula. Nak luruh gigi, hati, limpa, paru-paru semua. Berdebar toksah bagitau. Hanya tuhan yang tahu. Subjek semester 5 ni boleh dikatakan tough semuanya. Semua 5 paper adelah 3 jam kredit. Nice (: I ken do it *~~*

Esok petang tepat jam 2.30 petang, saya akan duduki exam bagi subjek Validation and Uncertainty. Susah tak? Hmm taktahu lah nak cakap cemane. Banyak kena kira-kira. Hafal formula. Memang syok bab-bab hafal formula ni. Jakgi kang buat formula sendiri. Kertas ai, suka hati ai. Nanti ai jugak merana tengok result ai. .________.

Subjek seterusnya pada 4 Jan, 7 Jan, 9 Jan dan 11 Jan. Lepastu start cuti semester sebulan. I kennot wait you know......Tak sabar sangat nak balik rumah. Tapi kena korbankan sedikit masa tidur demi final exam dahku demi pointer dahku demi masa depan dahku. Kan bagus selalu berfikiran positive macam ni. Tak kisahlah pergi exam dengan mata panda dan jerawat sana-sini berserta selekeh. Janji dapat jawab. (Hatchu eyebag and pimples). Gara-gara berjaga malam dan tidur tak cukup lah ni. Hmm.

Akhir kata. Selamat maju jaya bagi mereka yang berfinal exam. Semoga dapat jawab soalan dengan jayanya. Wish me luck! (: xoxo



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

10 comments:

♥WanieyZuki♥ said...

good luck sis Yana in your final exam! =D

najihahfara said...

good luck :)

Syamimi Hazirah said...

Goodluck for your final esok Yana! :)

gadis oren said...

gudluck ! semoga berjaya :D

Aimie Mimot said...

Anda di tag ; http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2012/12/gempak-giveaway-by-farah-puteri-ain.html

Shazwani Ramly said...

all the best kak yanaa. hewhew. cpt mula, cpt habis. okay lah tuuu :) cpt cuti sem. homaiii. untung kak yana.

saifudin abu izzudin said...

semoga menjadi semangat .. :)
Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

yqnq ellyana said...

@najihahfara thanks ! :)

yqnq ellyana said...

@Syamimi Hazirah terima kasih

yqnq ellyana said...

@♥WanieyZuki♥ yeahh.. thanks a lot

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)