Dec 18, 2012

Dinner FIST 2012 (:


Assalamualaikum.

Iklan sebentar:
"Sebelum bercerita serba sedikit kisah eksaited tempoh hari. Mohon jasa baik sesiapa yang join segmen lepas semak link entry korang di entry sebelum ni ye. Wajib semak, kalau tak, tahulah nasib korang. *ugutan* puii -.-"

Sabtu yang lepas, sangat nerves menunggu detik jam 0800 pm. Bukan apa, memang jenis haku cemni, nak tunggu sesuatu event mula lah perut memulas pelik, sebab apa pun tak tahu. Bagai bertemu muka dengan bakal emak mertua u______u Kali ni adalah dinner fakulti kali ke-3 saya hadiri, yelah sebab dah tahun 3 maka 3 kali lah join. Eh nampak sangat jenis muka sukakan dinner kan? ye idok? Hihihi.. Tiap-tiap tahun nak join. Seronok, sebab boleh make up cantik-cantik, pakai baju cantik-cantik, pakai heels tinggi-tinggi. Macam tak sampai je motif tu kan? Hmm

Tema kali ni adalah colour blocking. Oke terus terang teruja sangat sebab tema yang best. Boleh pakai baju warna-warni.


Dan ini saya (: Peplum warna electric blue, Skirt warna mustard, Halfmoon Shawl warna mustard,oren,coklat, kasut pula warna pink berserta senyuman paling menawan. Eh suka hatilah nak pakai camni pun. Hahaha. 

Ni gambar sebelum ke majlis. Ambil gambar dulu seround luar bilik :p

Makan? Puas hati laa kali ni sebab meja saya and the geng penuh dengan makanan. Bila makan dah tak nampak ayunya. Masing-masing kebuluran :p Ada nasi tomato, satay, buah, murtabak dan banyak lagi. Kali ni makan tak hingat dunia bak hang. Sesiapa tak cukup makanan tu mohon ampun dan maaf dari kami (Y). Lepas makan ada sesi cabutan bertuah, tapi malangnya tak bertuah pun malam tu. Dah la ada hadiah best contohnya handfone dan kipas. Fuhh dapat hadiah cenggini tak tidur setahun pun takpe :p oke over tau. Lepastu ada sesi bergambar. Yang ni wajib ye. Bukan sunat bukan makruh. Tapi kualiti gambar tak seberapa la sebab snap dengan kamera dan handfone jep, janji boleh u___u

Me and Adiela (:


With zidah also Tehah. Nah! Props dah ada, kasi lawa sikit gambar (:


Rasa ayu pula macam ni. Eh?

Handsome guys? Maybe? Hahaha :p

Ada rasa cam lawa je gambar ni. Erm, muka ni selalu nak inteprem dalam semua gambar sebenarnya

Kami si cantik. Sila jeles :p

(:

Me and Ara.

Err..speechless :p

p/s: tengok orang dalam gambar sahaje. hehehe

Lebius. Me and hurul (:

Diva with Mr Moustache

Request dari Junior untuk bergambar, hehe. With Azmi

Another one, my junior, Sabri (:

Love Fist. <3

Like sweet couple. Eh? Hahaha..lesbo~

Beautipool girls in Biotech. Am I right? Lol -.-

Last but not least. 4 of us (:

Kalau rasa nak zoom gambar, just click gambar diatas je tau. Tapi janganlah zoom. Nak cuci mata tengok gambar dinner yang lain? Boleh klik link dekat bawah ni tau (:

Dinner FIST 2011: KLIK
Dinner Permata UMP: KLIK

Terima kasih sudi baca (: Ringan-ringankanlah klik Like.



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

7 comments:

Jia Rizaira said...

tema yg same digunakan utk dinner persatuan sy hari jumaat lepas...meriah dgn kaler2...mostly perempuan...lelaki tak berapa nak color block sgt..

Sufinah Yussof (SY) said...

oke, fine! tak rindu UMP pon~~~
(ayat cover. sebenarnya rindu yang teramat sangat. andai bisa ku ulang masa lalu. . . . .)

Saya Disini said...

cntiknye baju

Afiq deLover said...

cantik posing (y)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

SEMPOI JER SEMUA ORG... nice.

yqnq ellyana said...

terima kasih semua ^^,

Azreen Shafila Abdullah said...

cantek tema blocking..nice!

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)