Dec 12, 2012

Final Exam will coming soon



Assalamualaikum. 


King!!! Menaip sambil menahan mengantuk, selain merasakan otak tersangatlah tepu. Permudahkanlah hambamu ini Ya Allah.. Sejujurnya saya rasa sangat bersalah sebab belum sempat siapkan list peserta segmen tempoh hari. Bukan apa, masa sangat mencemburui untuk melayan blog dan sebagainya. Kalau ada masa free saya update oke. Janji.

Kelas bakal berakhir minggu depan. Ye, tak lama dah, minggu depan. Lepastu start study week. Dan dalam tempoh dua minggu ni la banyak benda nak kena buat. Assignments, presentations, test dan macam-macam la. Siapa belajar dekat U tahu lah cemana bila akhir sem. Kan? Dan dalam tempoh ni lah, muka jadi disaster sedikit, mula ada eyebag, jerawat. Tido tak cukup, makan tak kenyang, mandi tak basah. Eceh dah macam simptom orang bercinta pula.


Nampak jadual saya? Minggu ni penuh dengan presentation dan minggu hadapan penuh dengan test. Buat jadual penuh warna warni tanda gembira dihati. Hati masih tersentap sebab final exam nanti saya ada 5 paper. Dan semuanya 3 jam kredit. Susahnyaa :'( Sekarang ni semua sibuk layan buku, buku, buku. Dan siapkan kerja mana yang patutu. Kadang-kadang stress. Lagi stress bila tengok coursework tak membantu. Haih..

Kepada bakal yang akan menduduki Final exam hujung bulan ni, jom baca sedikit tips for study skills. Mana tahu sedikit sebanyak dapat membantu (:


Goodluck! (:




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

14 comments:

Jia Rizaira said...

gud luck for ur final

Bob Merley said...

ump? just got offer letter from ump for post grad study (= maybe i'll see u there someday

Akeyla Azmi said...

Goodluck miss!!! Hihihi <3 i know u cn do it gogogo!

zainatul abu bakar said...

Good Luck dear :)

BoNDa.... said...

gud luck for ur final exam...

Mira Adzlia said...

slmt maju jaya

pr!ncEsS1405 said...

gdluck akak :)

Shazwani Ramly said...

bila nk dekat final, masa tu lah yg busy kemain. good luck kak yana.

Mish Apple said...

Do the best :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

study elok2 k awk.. all da best.

Nazirah Murad said...

good luck finall..feel free to follow me..i will follow anyone back..=)

NoRfArAhiN said...

gudluck!! all the best ek? sy pon nk final juge ni... ;)

aisyah lola cham said...

done follow your blog

Abe said...

ermm :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)