Dec 27, 2012

Coolblog Idaman Kalbu



Assalamualaikum <3 <3 <3


Jangan tenung lama-lama sebab saya malu promote coolblog sambil kenyit mata dekat semua orang .____. Harap ramai yang jatuh hati limpa serta paru-paru lepasni. Pernah beli coolblog? Sedap kan? Sekali sedut terasa sejuk tak terkata dalam tekak ni. Rasa nak menangis pun ada sebab sedap sangat. Lagi sedap bila ditambah "pearl". Ya Allah tuhan je tahu betapa nikmatnya dapat tika tekak sedang haus. Takpun sedang baca sekarang ni. Baca sambil telan air liur. Yummeh (Y).

Coolblog ada 25 jenis perisa dan perisa paling bertahta di hati semestinya chocolate dan juga honeydew. Perisa blue coral pun best. Tak lengkap lagi tak sempurna kalau tak tambah "pearl". Kadangkala terpaksa beratur tunggu turn untuk beli coolblog. Tak kisah janji dapat (:



Antara perisa yang banyak tarik perhatian pembeli...................................
  • Ice blended pink guava.
  • Ice blended honeydew
  • Ice blended chocolate
  • Ice blended blue coral
  • Volcano Milk Tea 
  • Oreo Smoothies blog
  • Strawberry Yogurt with Grass jelly
  • Cendol blog
  • ABC blog
Lepasni jangan bunuh diri sebab terliur pula. Saje je kan nak bagi semua orang mengamuk ngidam coolblog lepasni. Hehehe. Sebenarnya ada hati nak kerja dekat kiosk coolblog. Nak coolblog banyak-banyak. Nak semua perisa. Makan sorang-sorang sorok dalam almari. Huh busuk hati betul -.-"


Yummy, nampak sedap jelly ni. Pelbagai perisa ada. Apple, Laici, Mangga, Anggur dan banyak lagi. Kalau nak puashati, sehari sekali beli coolblog dengan perisa yang berbeza. Itu pun kalau korang rasa laa. Idea paling tak bernas ni. Sila lah jangan ikut ._____.


Kiosk cantik kecik molek pinky gitew sudah tentu tarik perhatian ramai orang kan. Dekat Kuantan mana nak cari coolblog? Jangan segan silu terjah je Megamall takpun di Kuantan Parade. Semua ada coolblog. Nikmati setiap titis coolblog, setiap "pearl", sudah rasa sekali komfem nak limaratosduapuluh kali lagi.


Coolblog perisa honeydew bersama "pearl" masih bertahta dihati. Minum tak hingat orang, taknak kongsi, nak menikmati .______. Korang suka coolblog jugak? Kongsila perisa kegemaran hati (:

p/s: nak coolblog.....................................cari mana-mana kiosk coolblog sekarang!






Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

33 comments:

Shah Irwandy said...

wahhh terliur dah ni.. nak terjah sekarang juga !@!!! hhee

Qienah said...

sm le, pntang jupe coolblog mst bli tp skrg xdh..pntang ais..huhu..

sHaRiNa eLyaNa said...

comel btul model tu hehe cm heliza pla

nur syariza Natasya said...

suka coolblog tp tanpa pearl la..suka oreo+vanilla punya. :3

Shazwani Ramly said...

sedap sangattt :)

Beto Ferdaus said...

lama dah rasanya tak merasa coolblog ini semua

J.Syazwana said...

vanilla oreo !! nyum nyum. hehehe

fatin amalina husna said...

suka coolblog jugak!!! kalau beli mesti amek choc..yeay..=D

yqnq ellyana said...

@shah irwandy : jum beli!!!!!!!!!!

yqnq ellyana said...

@qienah: hehe rugi rugi rugi :p

yqnq ellyana said...

@sharina: mcm heliza? haha perli nampak :p

Hana Nordin said...

adusshhh , dah la dahagaa skang ni . wah3 , cantik modelnya :))

yqnq ellyana said...

@nur syariza: tak suka pearl? hehe rugi!!

yqnq ellyana said...

@shazwani: kan? memang sedap double triple plus laa

yqnq ellyana said...

@beto ferdaus: sila lah merasa

yqnq ellyana said...

@syazwana: sedap ke vanilla? belum pernah try lagi

yqnq ellyana said...

@fatin amalina: sedap kan choc? nikmat habes!

yqnq ellyana said...

@hana nordin: hehe telan airliur lah nampaknya :p model cantik? haha thanks :D

Nur Zafirah said...

fira ialah slah seorg peminat setia coolblog hehe. tpi tiap kali beli mesti prisa coklat. dah tak boleh perisa lain. nak coklat gak+pearl.hehe :)

Wawa Rosli said...

coolblog memang best..lau kat tesco,tak sah lau tak beli sebijik..tambahan lak lau perisa blue coral ngan pearl...fuuuhhh....sodaaaap!!!

yqnq ellyana said...

@ zafirah: haha sekali rasa yang tu.. yang tu jugak beli utk next time :D cubalah honeydew

yqnq ellyana said...

@wawa rosli: best kan? haa blue coral pun sangat best tau :D

Izyan Nazirah said...

Wah sedapnya!!

Atiqaa Payung said...

kite setiap kali balik jitra, mesti carik cool blog. pdahal tu duit bayar bil umah sewa hahahaha

yqnq ellyana said...

@izyan nazirah: sedap2..jgn lupa beli! (promote)

yqnq ellyana said...

@atiqaa : ishh apelah izara aishah ni, kang kene halau luar baru tahu nanti xsempat bayar sewa :p

arnissa said...

Terliurrrr..da lme xbli...fav anis ice blended hong kong milk tea with pearl..sedap nyer..yummy!

kaizen said...

blue coral!!! yam!!! abc!!!

yqnq ellyana said...

@arnissa: wahh hong kong gitew..mcm nak kena cuba jugak aje ni :D

yqnq ellyana said...

@kaizen: makan jugak ke..hehehhe

kaizen said...

harus laa bakal bini sy duta coolblog....

Azreen Shafila Abdullah said...

my feveret, vanila oreo..

Encik Tido said...

gua rasa cool blog nie biasa je.... gua lgi suka mkn ais krim...

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)