Mar 21, 2012

Pre Order til 31 March Only !





Assalamualaikum (\^_^/)


abaikan bilik yang berselerak tu,fokus utama pada tudung bawal
hehehehe m_m

Sejak saya promot tudung bawal plain dan 2 tones tempoh hari, ramai yang berminat dan PM saya untuk beli tapi tak jugak-jugak bank in,pelik bin ajaib..LOL, so tudung awak-awak takkan dipos lah ye.. m_m

So saya buka untuk 2nd batch la,ramai yang nak borong..then saya decide boleh buat tempahan dengan saya sehingga hujung bulan ni tau..31 March 2012,please take note. Sebab tudung-tudung ni semua dari Kelate,kena ambil stok tudung gojes ni dari sana,cehh m_m

Berminat nak beli? boleh tengok koleksi tudung bawal plain dan juga 2 tones di bawah ye,kelik link tu


PM saya untuk dapatkan best price :

Grasias sebab baca,,,
babai..and kelik LIKE yooo







Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

6 comments:

AlyNn NyzAa said...
This comment has been removed by the author.
AlyNn NyzAa said...

sis ada jual tudung ea..t la nk usha2 :D

ain vanilla said...

wow . ada jualan tudung2 . hehe .ain nak cakap * akk sesuai pakai tudung bawal .memang masuk n kena ngan muka akk .
(smoga brjaya dngn jualan akk )

hatiku berwarna warni said...

org kiut pakai ape pun kiut kan..hihi

ain vanilla said...

yup . saya sokong . orang kiut pakai apa pun mmg kiut . :)

Rtp Farra Arisha said...

love to see people in colorful hijab. :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)